Šatní skříně s grafickým motivem

Díky originálním šatním skříním s grafickým motivem můžete vaše bydlení pozdvihnout o další level. Tyto šatní skříně jsou nejen krásné, ale i prostorné a velmi kvalitní! Jistě najdou své místo v jaké koliv místnosti.

Originalita šatních skříní s grafickým potiskem

Šatní skříně s grafickým potiskem nenechají žádného hosta projít bez povšimnutí! Vybírat můžete z bezmála padesáti motivů. Najdete zde hlavně přírodní inspirace - moře ve všech možných úhlech, les, květiny, zvířata.. Ale také romantická zákoutí Benátek i motivy dětské motivy na téma oblíbeného sportu, či zvířete. Je opravdu z čeho vybírat a je zcela na vás, kterému z barevných motivů dáte ve svém domově přednost! Skříně s grafickým potiskem se zdaleka nehodí pouze do ložnice! Své místo by mohly mít v dětském pokoji, předsíní, či obývacím pokoji. 

Šatní skříně s obrázkem - 100% kvalita

Materiál použitý k výrobě šatních skříní s obrázkem je velmi kvalitní lamino. Tělo skříně má tloušťku 22 mm, dveře 16 mm. Uvnitř jsou použity hliníkové kolejnice společnosti Sevroll a hliníkové boční profily. Plastové nohy, na kterých skříň stojí vynikají velkou pevností a kvalitou.

Zboží dodáváme v demontu s návodem na sestavení zpravidla do 8 týdnů.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz