Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Sedací soupravy do U

Sháníte sedací soupravu do U? U nás můžete vybírat z mnoha typů. Oblíbené sedací soupravy do tvaru u, vyrobené z kvalitních materiálů, vám dodáme v mnoha barvách a typech čalounění. 

Sedací soupravy do U v prostorném pokoji

Jestliže máte to štěstí a prostor ve vašem obývacím pokoji je dostatečně velký, zaplňte ho vhodnou sedací soupravou do tvaru U. Pro svůj tvar jsou vhodné pro početnější rodinu, protože skýtají pohodlné místo k sezení pro mnoho osob. A nejen k sezení! Sedací soupravy do U jsou totiž často rozkládací, takže se na takovém prostoru vyspí až tři osoby! Velkou výhodou těchto sedaček je i úložný prostor, který poskytuje praktické místo na lůžkoviny.

Přáli by jste si mít doma sedací soupravy do U?

Nic vám v tom nebrání! V našem obchodě pro vás máme mnoho typů. Vybere si opravdu každý. Máte rádi moderní styl bydlení? V tom případě vám představujeme designově vyladěné sedací soupravy do U v hladkých liniích, čalouněné materiálem ve světlých barvách, nebo oblíbenou koženkou, ekokůží, či pravou kůží. Tento nesmrtelný materiál dodá vaší sedací soupravě do U punc a kvalitu. Navíc se bezvadně udržuje a s léty získává jen na kráse.

Variabilní sedací souprava do U 

sedací souprava do U může mít mnoho variací. Zajímavě působí vyvýšené opěrky, nebo opěrky hlavy, které se dají polohovat. Tak dosáhnete maximálního pohodlí při odpočinku. Velmi zajímavě působí sedací souprava do u se zabudovaným  stolkem, který jistě využijete při konzumaci nápojů, či pochoutek u sledování televize, nebo s rozšířenou částí, která přímo vybízí k lenošení.

Sedací souprava do U s křeslem?

Pro ty, kterým rozložitý tvar sedací soupravy do U přeci jen nestačí, zde máme možnost přikoupení křesla, To nemůsí být vždy v barvě sedačky. Křeslo se tak může stát zajímavým a samostatným detailem ve vaší domácnosti.

Tip: využijte volbu rohu sedačky - pravý, či levý roh, dle vaší potřeby.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz