Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Manželské postele s úložným prostorem

Sháníte manželskou postel a máte málo místa v ložnici? Pořiďte si manželskou postel s úložným prostorem! Do objemné úložné části manželské postele s úložným prostorem se vám vejdou lůžkoviny.

Manželské postele s úložným prostorem

Rádi by jste si vybavili ložnici pěkným nábytkem, ale limitují vás rozměry místnosti? Pořiďte si manželskou postel s úložným prostorem! Mnoho typů v naší nabídce zahrnuje manželské postele s úložným prostorem z lamina i masivu. Jsou různé způsoby, jak využít úložný prostor v manželské posteli - například po vyklopení celé ložní plochy získáte přístup k opravdu objemnému prostoru na lůžkoviny, sezónní oděvy apod. Šuplíky tolik úložných možností nenabízí, přesto je ale jistě prakticky využijete. Mohou být dva, tři, nebo jich může být ještě více.

Kvalitní manželská postel s úložným prostorem

V naší nabídce naleznete manželské postele s úložným prostorem:

  • čalouněné
  • z masivu
  • z lamina

Čalouněné manželské postele s úložným prostorem zaručí dostek pohodlí, jejich čalouněné čelo dobře poslouží jako opěrka při četbě a také chrání vaši hlavu před průvanem, pokud máte postel postavenou do prostoru. U laminovaných dvojlůžek oceníte především jejich moderní vzhled a výbornou údržbu. Manželské postele s úložným prostorem vyrobené z masivu však dodají ten pravý komfort a kvalitu. 

Manželské postele s úložným prostorem z buku a dubu

Tento materiál zaručí manželským postelím s úložným prostorem mnohaletou trvanlivost. Kvalita dřeva odpovídá jejich ceně, pořizujete si domů nábytek, který bude sloužit vám i další generaci. 

Nezapomeňe si pořídit k vaší posteli, která není kompletní také vhodnou matraci a rošt. Oboje najdete v naší bohaté nabídce roštů a matrací.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz