Dvířka ke kuchyňské lince

Dvířka ke kuchyňské lince, která naleznete v naší nabídce jsou vyrobená z MDF desky. Vybírat můžete z velkého počtu frézování, která mouhou dvířka ke kuchyňské lince zdobit a volit můžet z pestré palety jejich barevného provedení.

Kvalitní dvířka ke kuchyňské lince 

Dvířka ke kuchyňské lince dodáváme vyrobená z MDF. Tato deska je potažená fólií, která je omyvatelná a velmi dobře se udržuje v čistotě. Výhodou dvířek potažených fólií je hlavně jejich cenová dostupnost. Jedná se o nejpoužívanější materiál na trhu s kuchyněmi. Jestliže zvolíte některé z početného frézování  dvířek ke kuchyňské lince dodáte vaší kuchyni vyšší level.  Zadní strana kuchyňských dvířek je většinou bílá.

Kuchyňská dvířka 

 Přednosti našich kuchyňských dvířek:

  • dobře se udržují v čistotě pomocí běžných čistících prostředků,
  • odolnost vůči mechanickému poškození,
  • dlouhá životnost,
  • odolnost vůči vlhkosti i vyšší teplotě,
  • rozměry se dají upravit dle přání zákazníka.

Dvířka ke kuchyňské lince dodáváme v mnoha rozměrech. Kuchyňské skříňky mohou mít jedny dvířka, dvoje, nebo prosklená dvířka. V tomto případě může být sklo čiré, matné, nebo kouřové.

Dvířka na kuchyňskou linku

Nejprodávanější model je hladký typ s ostrými hranami.

Barevné provedení matných dvířek na kuchyňskou linku může být jakékoliv - dle individuálního přání zákazníka. Nejčastěji se ale vyrábí dvířka na kuchyňskou linku v teplých odstínech dřeva. Od světlých odstínů buku a borovice, až do moderních tmavých odstínů Dub sonoma, kaštan, ořech, nebo wenge.

Barevné provedení lesklých dvířek na kuchyňskou linku má moderní podobu. Pestrá paleta obsahuje pastelové a veselé barvy, ale také napodobeniny mramoru a lesklého kamene.

Dvířka na kuchyňskou linku v rustikálním stylu vynikají svou jedinečnou patinou, která je nejvíce patrná v záhybech typického frézování. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz