Speciální rošty

Multifunkční polohování některých speciálních roštů v naší nabídce usnadní osobám dlouhodobě upoutaným na lůžko snadnější vystupování a nastupování na lůžko. Vybírejte z několika typů speciálních roštů, které se liší cenou i provedením.

Speciální rošty

Pobyt na lůžku pro osoby v rekonvalescenci po úrazu, nebo pro dlouhodobě ležící je sám osobě stresující, proto jsou zde speciálně zkonstruované rošty, které řadíme mezi speciální. Tyto speciální rošty mají vyšší nosnost - až 150 kg, nebo několik druhů polohování, které může být manuální, nebo elektrické. Lamely vyrobené ze sibiřské břízy jsou uložené v plastových pouzdrech. Obecně platí, že čím vyšší hustota lamel, tím vyšší kvalita roštu. Tyto speciální rošty obsahují také středový zpevňující pás.

Několik variant speciálních roštů

Speciální rošty se liší cenou i provedení, nebo doplňkovými funkcemi. Ty nejlepší mají také výškové polohování pomocí dálkového ovladače, pro snadnější přístu k posteli. Jiné se mohou naklápět i bokem. Polohování hlavy a nohou je samozřejmostí. Elektrické speciální rošty mají několik stupňů polohování.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz