Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Cena

 Kč –  Kč

Luxusní ložnice

V nabídce luxusních ložnic jsme pro vás připravili fotogalerii luxusních a reprezentativních ložnicových sestav. Vybírat můžete mezi laminovanými typy, nebo vyrobenými z masivního dřeva. Pokochejte se nádherou a luxusem.

Luxusní ložnice

Jestliže se rádi obklopujete přepychem, jistě vám neunikne naše nabídka luxusních ložnic. U vás doma se taková luxusní ložnice může stát perličkou na dortu,  vaším koutem domova, kam se budete rádi uchylovat k odpočinku. Pestrá nabídka tohoto luxusního nábytku do ložnice zahrnuje sektory vyrobené z lamina i z masivního dřeva.

Luxusní ložnice z masivu

Zvláštní pozornost jsme věnovali luxusním ložnicím z masivu. Jedná se o nestárnoucí materiál, který může sloužit i několika generacím. Luxusní ložnice z masivu vynikají precizním zpracováním. Můžou být vyrobené z borového, dubového, či bukového dřeva. Tento nábytek je ošetřen zdravotně nezávadným lakem a vyrábíme ho v mnoha barevných odstínech.

Fotogalerie luxusních ložnic

V naší fotogalerii luxusních ložnic jsou vyobrazeny masivní ložnice, i ložnice z kvalitního lamina. Sestavy mají šatní skříně se zrcadly, či plné, také jsou vybaveny nádhernými komodami rozličných typů.

V naší nabídce luxusních ložnic vybírejte tu pravou do vašeho domova!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz