Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Levné ložnice

V našem obchodě vám nabízíme levné ložnice, které navzdory nízké ceně neztratily nic na kvalitě a komfortu. Tyto levné ložnice jsou vyrobeny převážně z laminované dřevotřísky.

Levné ložnice

Místnost, kde se budete po celodenní námaze ukládat večer ke spánku je stejně důležitá, jako všechny ostatní místnosti ve vašem domově. Měli by jste si ji tedy zařizovat s rozmyslem a pečlivě. Pro toho, kdo chce při vybavení svého domova ušetřit, zde máme levné ložnice. Tyto sestavy levného ložnicového nábytku nabízíme v mnoha variantách a barevném provedení.

Levný nábytek do ložnice

Přesto, že se jedná o levný nábytek do ložnice, neztrácí na kvalitě. Jednotlivé sektory jsou vyrobeny převážně z laminované dřevotřísky, která je pečlivě zpracovaná, odolná proti poškození a ošetřena ABS hranami, které nábytek chrání před opotřebením. Mnoho typů levného nábytku do ložnice zahrnuje ložnici ve vysokém lesku, tmavé, či světlé barvě. 

Levné ložnice sestavy

Levné sestavy nábytku do ložnice na našich fotografiích jsou detailně popsané. pod fotografií vybrané levné ložnicové sestavy je uvedena kompletní cena a můžete si detailně prohlédnout jednotlivé sektory, ze kterých se skládá. 

Vybírejte ložnice se slevou, jistě si vyberete tu pravou do vašeho domova!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz