Novinky a akce

Letní relax na zahradě

Nabízíme vybavení na zahradu - zahradní nábytek z masivního dřeva, sestavy sedacího nábytku, dekorace, houpačky - zkrátka vše co potřebujete k letní pohodě.

Stylový nábytek Lars do moderního obýváku

Nová kolekce Lars kopíruje moderní trendy, co se týče barev i zpracování. Prohlédněte si tento propracovaný nábytek v trendy odstínu antracit. Tuto sametově černou barvu doplňují zlaté detaily, což vypadá přímo fantasticky!

Moderní obývací pokoj Allmo

Obývací pokoj Allmo je horkou novinkou v naší nabídce. Zdánlivě obyčejný nábytek je do detailu propracovaný. Na zajímavosti mu dodává především tmavé žebrování v odstínu antracit a masivní úchytky.

Nové šatní skříně do ložnice

Nové šatní skříně do ložnice

Šatní skříně In Box mají posuvné dveře se zrcadly. Vybírejte ze tří barevných variant: bílá / mramor bianco, černá / black royal a dub estana. 

Dětský / studentský pokoj Master

Dětský / studentský pokoj Master

 Nábytek z kolekce Master získal ocenění za jedinečný design a zpracování. Vytvořte vašemu dítěti pokoj snů z 10 propracovaných sektorů v nádherné barevné kombinaci.

Studentský nábytek Teen Flex skrývá mnohá překvapení

Studentský nábytek Teen Flex skrývá mnohá překvapení

Bojujete s nedostatkem prostoru? Kolekce nábytku Teen flex nabízí komplexní řešení do studentských pokojů. Moderní nábytek v jedinečném designu nabízí mnoho úložných možností a spoustu dalších vychytávek do pokoje pro 1 a 2 děti.

Ložnice Deco barva dub Craft zlatý / antracit

Inspirace není nikdy dost - proto Vám přinášíme novinku - ložnici Deco, ve které se snoubí moderní i retro styl. Vypadá prostě fantasticky a navíc nabízí pár opravdu příjemných vychytávek.

Boudy pro psy

Zima se neúprosně blíží, pro psí parťáky máme psí boudy v několika variantách. Umožněte vašemu čtyřnohému parťákovi přežít zimu v teple a pohodlí.

Moderní nábytek Colours ve dvou krásných barvách

Myslíte si, že vás již nemůže nic překvapit? Nová kolekce Colours to jistě dokáže! Krásné barvy a velmi zajímavé zpracování s důrazem na sebemenší detail. To je moderní kolekce Colours.

Dřevěný nábytek Lotta

Nábytek z kolekce Lotta máme i skladem! Vyrobeno z masivního dřeva. Vybírejte přebalovací pult, komodu, skříň a krásný regál.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz