Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Cena

 Kč –  Kč

Luxusní postele

Dáváte v zařízení vašeho bytu přednost pohodlí a luxusu? Máme pro vás luxusní postele, které vám poskytnou příjemný odpočinek a zároveň se stanou designovým prvkem vaší ložnice. 

Luxusní postele

I vy možná patříte mezi ty, kteří své dětství strávili na nepohodlné molitanové matraci v letité posteli, která se dědila po generace. Při těchto vzpomínkách si každý jistě váží pohodlí, které poskytují dnešní lůžka. Naše luxusní postele vám poskytnou skvělé zázemí k pohodlnému spánku. Navíc vás to nebude ani tolik stát! U nás pořídíte luxusní postele v širokém cenovém rozpětí, stačí vybrat tu pravou do vaší ložnice, či dětského pokoje.

Na co dbát při výběru luxusní postele:

  • délka (obecně platí - výška člověka + 25 cm)
  • šířka (standart u jednolůžka 90 cm, dvojlůžka 140 cm - čím širší, tím větší pohodlí)
  • materiál (v čalouněných postelích se drží prach, lepší je lamino, či masiv)
  • cena 

Jestliže pořizujete luxusní postel pro starší osobu, dejte přednost vyššímu provedení. Z takového lůžka se lépe vstává.

Přednosti luxusních postelí

Velkou předností je kvalita matriálu. Ať se jedná o luxusní postel z masivu, nebo z lamina, oboje splní vaše očekávání, lůžko se bude dobře udržovat v čistotě a vydrží dlouhá léta. Luxusní postele z masivu vynikají svým designem, barevným tónováním, které zároveň zvyšuje jejich kvalitu. Luxusní postele z masivu dodáváme

  • bukové
  • dubové
  • borovicové

Čím vyšší tvrdost dřeva, tím je samozřejmě delší životnost a odolnost postele vůči otlakům, nebo poškození. Mezi nejluxusnější postele patří typy vyrobené z jádrového buku. Toto dřevo neobsahuje tolik vody, takže nevysychá a vyniká svou jedinečnou tvrdostí a kvalitou.

Doplňky luxusních manželských postelí

Nezbytným doplňkem každé postele je samozřejmě rošt a matrace. U některých luxusních manželských postelí je vše v ceně,  u ostatních si můžete příslušenství dodatečně dokoupit přímo v našem obchodě - nabídka je opravdu pestrá! Do vaší luxusní manželské postele vyberte odpovídající matraci a rošt i noční stolky, které  jsou nezbytností.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz