Kuchyně Macháček

České kuchyně na míru v Mladé Boleslavi

Navštivte nově zrekonstruovaný showroom s nabídkou kuchyní na zakázku značky MacháčeKuchyně. Po 8 letech působení ve městě Mladá Boleslav jsme změnili adresu - přestěhováno blíže do centra a změnou prošel také nabízený sortiment - doménou naší nabídky jsou kuchyně vlastní výroby, které pro nás a hlavně pro Vás vyrábí naše centrála v Oboře u Doks. Státotvorní občané tak mají možnost podpořit český výrobek. Kromě prohlídky výstavních prostor je pro Vás samozřejmě připraven kompletní servis pro zařízení nové kuchyně. 

Adresa a kontakty kuchyňského studia v Mladé Boleslavi

Čechova 777 (na místě bývalé Botěnky)
Telefon: 774/046 498
mboleslav@zadaranabytek.cz
Odpovědný vedoucí: Martin Macháček
IČ: 27348393
DIČ: 27348393

Otevřeno:
Pondělí, úterý, čtvrtek: 10 - 12     13.30 - 18 
Středa, pátek: 10 - 17
Sobota: po předešlé domluvě

Na pobočce je možnost bezhotovostního platebního styku, bezplatné wi-fi připojení, sezónní občerstvení a také parkování, které doporučujeme nejlépe v zadní části objektu.

Grafický návrh a ostatní služby pro zřízení nové kuchyně

Pro jasnější představu o vaší nové kuchyňské sestavě Vám bezplatně vypracujeme 3D vizualizaci, poradíme s výběrem dekorů, prostor osobně zaměříme a ve finále také namontujeme. Zkrátka vše potřebné k nové kuchyni.

České kuchyně na míru mnoha tváří a vlastností aneb stop kuchyňskému rasismu

Jedním z největších motivačních faktorů pro pořízení nové kuchyně na pobočce v Mladé Boleslavi jsou téměř neomezené možnosti zpracování a tím pádem i přizpůsobení Vašim finančním možnostem - kuchyňskou sestavu Vám zkrátka "nařežeme na tělo" Pouze Vy si můžete určit, kolik do své nové kuchyně hodláte investovat! Zákazníky nehodláme škatulkovat, každý má právo "dostat se do varu"

Výběr materiálu a vybavení pro vaší zakázkovou kuchyň.

Doménou naší nabídky jsou kuchyně laminované, foliované a dnes také velmi populární kuchyně lakované s vysokým stupněm lesku. Reflektujeme aktuální trendy pro moderní kuchaře v moderních kuchyních, se kterými lze Vaše vaření zefektivnit, ale také urychlit. Myslíme na alternativní způsoby stravování a proto jsou v naší nabídce také kuchyně pro raw a vegan jedlíky. Ctíme však také osvědčené postupy a tradiční zpracování. Ničeho se nezalekneme..

Těšíme se na naší návštěvu!  

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz