Kuchyně s ostrůvkem

Ve fotogalerii našich kuchyní s ostrůvkem můžete vidět mnoho typů - s ostrůvkem mohou být kuchyně rustikální, lesklé i moderní. Jestliže disponujete potřebným prostorem, neváhejte realizovat kuchyň s barovým pultem i u vás doma!

Oblíbené kuchyně s ostrůvkem

Kuchyně s ostrůvkem si naši zákazníci velmi oblíbili. Ne každý si ji však může dovolit. Protože je kuchyně s ostrůvkem velmi prostorově náročná, s každým zákazníkem detailně proměříme prostor v místnosti. Kuchyňský kout má být účelový a musí se v něm každý při práci cítit pohodlně, nemá tedy cenu kuchyň s ostrůvkem realizovat na úkor těchto důležitých skutečností. 

Kuchyňské linky s ostrůvkem pro početnou rodinu

Pravděpodobně bude kuchyňské linky s ostrůvkem volit ten, kdo má početnější rodinu. Tento typ kuchyně je ideální pro dva kuchaře, kteří si navzájem nebudou při práci překážet. Navíc kuchyň s ostrůvkem vyniká spoustou odkládacích a úložných prostorů a na pracovní desku se vejde mnoho drobnějších spotřebičů, aniž by vám nějak zásadně ubíraly na prostoru pro práci.

Barový pult do kuchyně 100 x jinak

Barový pult v kuchyni vybízí k odpočinku a jistě se stane často navštěvovaným místem pro celou vaši rodinu. Díky barovému pultu ve vaší kuchyni budete stále v kontaktu s členy domácnosti a sami si můžete při vaření odpočinout, nebo učinit práce - které nevyžadují pocházení a stání - v sedě.

Variabilní kuchyňský ostrůvek

Zajímavě působí umístění sporáku, či kuchyňského dřezu přímo na kuchyňském ostrůvku. Nejčastěji se však ostrůvek v kuchyni využívá jako pracovní plocha. Jestliže se rozhodnete pro dřez, počítejte s finančně náročnější výstavbou, už jen kvůli přívodu vody a kanalizace. I v případě umístění sporáku počítejte se značným nepohodlím které může přinést vzdálenost mezi pracovní deskou a kuchyňským ostrůvkem s varnou plochou.

Důležité doplňky

Při realizaci kuchyňského ostrůvku nezapomeňte na nezbytné zásuvky a také osvětlení, aby se vám na něm dobře pracovalo.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz