Montáž kuchyňské linky

Na konci cesty od návrhu, po její realizaci stojí montáž kuchyňské linky. Jedná se o konečný krok, který zpečetí vaše sny a uzavře martýrium celého plánování, objednávky, výroby a dodání kuchyně do vašeho domova. Naši montážníci jsou vybaveni kvalitní nářadím, potřebným k efektivní a kvalitně odvedené práci. Vědí, jak přistupovat k zákazníkům a také jsou seznámeni s pravidly, která se musí bezpodmínečně dodržovat v každé domácnosti našich klientů. Záleží nám na tom, aby jste po montáži kuchyně ve vašem obydlí  nemuseli uklízet po našich pracovnících, proto dbáme na to, aby si po sobě sami uklidili, v bytě se pohybovali bez obuvi a také aby zakryli podlahu v místě montáže. Všechny tyto detaily v konečném výsledku působí na klienta velmi příznivě a doufáme, že si tímto přístupem získáme vaši důvěru.

Montáž kuchyní zahrnuje tyto práce:

Po montáži a uložení spotřebičů, baterie, dřezu neprovádejí naši montážníci automaticky napojení do přípojek (do sítí, vody, odpadu atd.). Je potřeba v našich studiích domluvit práce na připojení a úprav do připravených přípojek.

 Profesionální přístup při montáži kuchyně

Nezapomínejte, že tuto části interiéru - kuchyňskou linku - si pořizujete na mnoho let. Nesnažte se tedy o montáž svépomocí, určitě by jste zvládli, ale určitě ne tak precizně a rychle, jako naši pracovníci. Bez zbytečných nákladů dosáhnete očekávaného výsledku, jestliže využijete našich služeb, které jsou profesionálně koordinovány. My zvládneme vaši kuchyni vyšperkovat do nejmenších detailů:

  • skříňky vám upravíme a zvládneme i atypické zpracování,
  • vyřežeme otvory do kuchyňské desky pro varnou desku a kuchyňský dřez,
  • pracovní desce dodáme neviditelný spoj nebo levný a rychlí pomocí lišty, 
  • odevzdáme práci, za kterou se nestydíme.

Cena a délka montáže kuchyně

Cena montáže se odvíjí od velikosti kuchyňské linky, jejího tvaru a zpracování, dále záleží na počtu použitých skříněk a spotřebičů. Některé kuchyňské linky vyžadují atypické úpravy, které si žádají více času. Většinou je ale kuchyňská linka namontovaná za 1 - 2 dny.

Nabízíme vám profesionální a lidský přístup. Využijte našich služeb při montáži vaší kuchyňské linky a uvidíte, že budete mile překvapeni příjemnou cenou. 

Precizně a kvalitně odvedená montáž kuchyně je naší vizitkou a podmínkou dobrého výsledku celé naší spolupráce s klientem a realizace jeho kuchyně. Končí předáním vyčištěné a plně funkční kuchyňské linky.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz