Kuchyně Macháček

Zakázková výroba kuchyní v Oboře u Doks

Navštivte výrobní a expediční centrálu v malebné vísce nedaleko hradu Bezděz, která svým zákazníkům dodává kuchyně na míru již několik let a od roku 2010 počala s vlastní výrobou kuchyní, jež nabízejí také pobočky v České Lípě a Mladé Boleslavi. Kromě prohlídky výstavních prostor je pro vás samozřejmě připraven kompletní servis pro zařízení nové kuchyně.

Adresa a kontakty kuchyňského studia v Oboře u Doks 

Obora u Doks 54 (naproti parku, v těsné blízkosti autobusové zastávky) MAPA

Tel: 604/815 953
obora@zadaranabytek.cz
Odpovědný vedoucí: Martin Macháček
IČ: 27348393
DIČ: 27348393

V areálu je bezplatné parkování a wi-fi připojení pro zákazníky zdarma.

Grafický návrh a ostatní služby pro zřízení nové kuchyně

Pro jasnější představu o vaší nové kuchyňské sestavě Vám bezplatně vypracujeme 3D vizualizaci, poradíme s výběrem dekorů, prostor osobně zaměříme a ve finále také namontujeme. Zkrátka vše potřebné k nové kuchyni.

Výroba kuchyní na míru v Oboře u Doks

Jedním z největších motivačních faktorů pro pořízení nové kuchyně v pobočce v Oboře u Doks jsou téměř neomezené možnosti zpracování a tím pádem i přizpůsobení Vašim finančním možnostem - kuchyňskou sestavu Vám zkrátka "nařežeme na tělo" Pouze Vy si můžete určit, kolik do své nové kuchyně hodláte investovat!

České kuchyně od kuchyňského studia v Oboře u Doks

Doménou naší nabídky jsou kuchyně laminované, foliované a dnes také velmi populární kuchyně lakované s vysokým stupněm lesku. Reflektujeme aktuální trendy pro moderní kuchaře v moderních kuchyních, se kterými lze Vaše vaření zefektivnit, ale také urychlit. Myslíme na alternativní způsoby stravování a proto jsou v naší sestavě také kuchyně pro raw a vegan jedlíky. Ctíme však také osvědčené postupy a tradiční zpracování. Zkrátka nic nám není cizí. 

Zajeďte si do Obory u Doks pro svou kuchyni na míru i Vy!


Zvětšit mapu

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz