Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Typ skříně

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kombinované komody

Kombinované komody obsahují jak police, tak i šuplíky, či dvířka. Často jsou doplněny skleněnými prvky, nebo kovovými, či plastovými detaily.

Kombinované komody

Kombinované komody jsou vlastně takové malé skříně. Posloužit vám můžou na uložení prádla, tiskopisů, ale i hraček, či jiných drobností. Díky svému provedení poskytují kombinované komody mnoho odkládacího a úložného prostoru. Šuplíky bývají různě veliké - od šířky přes metr, až po malé, vhodné k uložení drobných předmětů.

Praktické kombinované komody

Otevřené police, které také mohou být součástí těchto kombinovaných komod poslouží k odkládání předmětů, které by měly být stále při ruce. Naopak do uzavřené části kombinovaných komod ukládáme věci, které by neměly být tolik na očích. Kombinované komody jsou vhodné jako součást vybavení do obývacího, dětského pokoje, ale i do ložnice, nebo do předsíně.

Rozličné varianty

Kombinované komody, stejně jako ostatní nábytek, mohou být vyrobeny ze dřeva, nebo z lamina. Kombinované komody z lamina mohou být doplněny skleněnými prvky - sklo může mít také různá zabarvení. Úchyty a nožky těchto typů kombinovaných komod mohou být z kovu, či z plastu.

Doprava komod

Kombinované komody, stejně jako ostatní nábytek dodáváme zpravidla do 4-6 týdnů paletovou dopravou. Nově můžete využít službu dopravce a nechat si za příplatek vynést zboží až do vašeho bytu.

Vybírejte kombinované komody v naší nabídce a objednávejte ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz