Ceník kuchyní na míru

Spočítejte si kuchyňMáte rozvrženou kuchyni a chcete vědět kolik by vás kuchyně na míru stála? Nebo jen kupujete pár skříněk? Připravili jsme jednoduché kalkulačky pro výpočet ceny kuchyně

Nejdříve si vyberte jakou kuchyni by jste chtěli a potom už můžete kalkulovat. Jednoduše přidáváte jednotlivé skříňky tlačítkem plus a vpravo dole najdete rámeček se součtem všech skříněk

Uvedená cena kuchyně je bez pracovní desky, montáže a příslušenství pro namontování kuchyně. Skříňky dodáváme již složené z výroby, spodní jsou na ratifikačních nožičkách nebo na pevných soklech.

Ceník levné kuchyně Tina     Ceník moderní kuchyně na míru Diana

Ceník lesklé kuchyně na míru Carmen     Ceník rustikální kuchyně na míru Bolero

Lakované lesklé kuchyně Bonita    

Nevíte jak spočítat cenu kuchyně?

Nevadí, ulehčíme Vám plánování kuchyně a navrhneme kuchyni včetně koncové ceny zcela zdarma. Navíc naše kuchyňská studia nabízí zaměření zdarma do 20 km.

Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulace

Svěřte se profesionální firmě s perfektním přístupem k zákazníkovi. Naše realizované kuchyně jdou již do tisíců, inspirujte se v nich. Máme zkušenosti s levnými linkami do paneláku, velkými rohovými kuchyněmi do U nebo také atypické kuchyně do půdních bytů. U nás si vybere každý!

Tip: prohlídněte si ukázky návrhů kuchyní v naší galerii.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz