Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Délka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Luxusní kuchyně

Pro každého zákazníka, který jde s dobou máme v našem sortimentu luxusní kuchyně, které vynikají precizním a moderním zpracováním.

Luxusní kuchyně do vašeho domova

Naše dlouholeté zkušenosti, ve spojení s nejmodernějšími výrobními technologiemi a použití těch nejkvalitnějších materiálů - to je záruka vaší luxusní kuchyně. Společně dokážeme realizovat luxusní kuchyni plnou moderních doplňků a nadčasového řešení designu. V našem plánování myslíme i na detaily, které dělají kuchyň luxusní - jsou to zejména skleněné obklady v různých barvách, které nahradí ty klasické, ale hlavně design skříněk v lesklém provedení i šuplíky s dojezdy a hliníkové doplňky. To vše a ještě více vám nabízíme, při tvorbě vaší luxusní kuchyně.

Luxusní kuchyně na míru

Ano, jedná se o kuchyně na míru - to znamená, že pro vás i luxusní kuchyni dokážeme vyrobit na míru. Dodáme vám skříňky v jakém koliv tvaru si budete přát, aby vaše luxusní kuchyně na míru byla dokonalá. Celkovým propojením všech faktorů - malby, obkladů, jídelního nábytku a konečně kuchyňské linky tak vznikne va vašem domově luxusní kuchyně na míru. Jsme pyšní, že jste si pro její realizaci vybrali právě nás!

Luxusní kuchyňské linky plné vychytávek

Designové detaily - to jsou moderní spotřebiče, jako vestavná trouba, mikrovlnka, myčka na nádobí a indukční deska. I takové detaily, jako jsou úchyty a madla dělají vaši kuchyni designově dokonalou. Perličkou na dortu mohou být dřezy, vyšperkované moderními bateriemi od Italského výrobce Vicario Armando.  U našich zákazníků se často setkáváme s touhou kombinovat různé materiály i barvy. Napřiklad kombinace kontrastních barev s matnými, či lesklými materiály působí v luxusní kuchyňské lince velmi efektně.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz