Retro a Rustikální šatní skříně

Kvalitní zpracování, jedinečný design a nádherný materiál - to jsou rustikální šatní skříně v naší nabídce. Vybírejte tu pravou do vašeho domova.

Oblíbený rustikální styl šatních skříní

Rustikální šatní skříně mají společného jmenovatele a tím je  fortelný materiál a kvalitní zpracování. Jestliže jste se rozhodli vnést do vašeho domova nádech romantiky a vůně starých časů, pořiďte si některou z našich rustikálních šatních skříní, které vám nabízíme v mnoha provedeních! Rustikální šatní skříně z masivní borovice dodají vašemu bydlení styl a budou vám sloužit dlouhá léta! Využití najdou ve vašem obývacím pokoji, či ložnici, ale i na chalupě, nebo třeba ve stylově zařízené kanceláři.

Levné rustikální šatní skříně

Využijte nabídku našeho obchodu a ušetřete! Stačí navštívit oddělení výprodeje, kde najdete nábytek - tedy i rustikální a retro šatní skříně - za bezkonkurenčně nejnižší ceny na trhu!

Doprava nábytku

Nábytek, tedy i šatní skříně, vám dodáme zpravidla do 4 - 6 týdnů v demontu, paletovou dopravou. Využijte nabídky dopravce a nechte si za příplatek vynést nábytek až do bytu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz