Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Rozkládací sedačky

S úložným prostorem

Šířka 40

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Levné sedací soupravy

Vydali jste se z financí, při stavbě, či rekonstrukci domu, nebo při vybavení bytu? Nezoufejte, přesto můžete mít doma krásnou sedací soupravu! Vybírejte v obsáhlé nabídce našich levných sedacích souprav

Levné sedací soupravy neznamená nekvalitní

Obzvlášť mladá rodina může mít problémy s financemi, jestliže se rozhodla pro koupi, či rekonstrukci domu, nebo bytu. Ale kdo by se dobrovolně vzdal pohodlí? U nás si phodlí můžete dopřát i za málo peněz. Kupte si některou levnou sedací soupravu a budete spokojeni! Vybrané levné sedací soupravy máme pro naše zákazníky v akčních cenách, ptrotože sei vás vážíme a chceme vám vyjít maximálně vstříct. Výrobní kvalita levných sedacích souprav je na špičkové úrovni a jistě budete mile překvapení pestrou paletou barevného provedení.

Levné sedací soupravy rohové

I do menšího bytu si můžete pořídit levné rohové sedací soupravy. My jich v našem sortimentu máme hned několik. Výhodou těchto levných rohových sedacích souprav je variabilní roh - což znamená, že si můžete vybrat levý, či pravý roh, dle vaší individuální potřeby. Líbí se vám robusní, polštářové levné rohové sedací soupravy, nebo dáváte přednost modernímu designu v hladkých liniích? Všechny vaše představy dokážeme vyplnit!

Levné sedací soupravy rozkládací

Levné sedací soupravy rozkládací jsou velmi praktické v případě, že nedisponujete velkým prostorem. Jednoduchým způsobem tedy vytvoříte dvojlůžko, kde se pohodlně vyspí dvě osoby. Tyto levné rozkládací sedací soupravy mívají obvykle i úložný prostor, kam se můžou bezvadně uklidit lůžkoviny, nebo jiné věci, které nemusí být na očích.

Levné sedací soupravy s křeslem

Pro více prostoru na sezení, můžete zakoupit k levné sedací soupravě i křeslo. To nemusí být nezbytně čalouněné stejnou látkou, jako sedačka! Jako krásný doplněk v domácnosti vám poslouží relaxační, či pohupovací křeslo. 

Pořiďte si některou z našich levných sedacíhc souprav, dovezeme vám ji po celé ČR!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz