Dětský pokoj Venuše

Tato horká novinka skvěle poslouží dětem, které navštěvují základní, střední, či vysokou školu. Dětský pokoj Venuše jim poskytně zázemí, v němž najdou vše potřebné k příjemnému odpočinku, ale také učení, či hraní. Tento variabylní nábytek do dětského pokoje Venuše má mnoho podob - regály jsou různě vysoké a některé mají zvláštní funkci - dají se použít jako klasický regál, nebo rozložit po celé stěně, či do rohu. Tak dosáhnete maximálního odkládacího prostoru. Ale tím variabilita nábytku do dětského pokoje Venuše zdaleka nekončí! Rohová šatní skříň, či postel, ze které jednoduchým způsobem vytvoříte psací stůl s policemi, jsou vhodné do menších prostoru, protože skvěle šetří místo. Při výrobě tohoto funkčního nábytku Venuše  se zkrátka myslelo na všechno.

Nábytek do dětského pokoje Venuše

Tento moderní nábytek do dětského pokoje Venuše je vyroben z kvalitního lamina, hrany nábytku jsou ošetřeny systémem ABS, který je chrání před poškozením. Světlý dekor dřeva doplňují barevné detaily ve třech odstínech - oranžové, modré a fialové. Použít ho můžete v pokoji pro chlapce i pro dívku.

Vybírejte z naší nabídky a kupte vašemu dítku do dětského pokoje nábytek Venuše, který s ním bude růst.

Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše Dětský pokoj Venuše

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz