Malé spotřebiče pro velkou radost

zmrzlinovač S podzimními plískanicemi je čas trochu ubrat v pracovním nasazení a věnovat také chvíle vlastnímu potěšení. Stýská se vám po zmzlině, která byla v létě k dostání na každém rohu? Máte rádi jogurty, ale ty, které nakoupíte v obchodních řetězcích vám přijdou bez chuti, nebo zbytečně přeslazené? Dopřejte si oblíbené pochoutky v pohodlí domova, vyrobené z vámi vybraných surovin. Jogurtovače a zmrzlinovače u nás nakoupíte za velmi příznivé ceny a uvidíte, jak vám budou doma vděční.

Vitamíny i v zimě

sušička Venku dozrává ovoce, které je z vlastní zahrady nejzdravější, není tedy škoda ho nechat shnít? Pomocí sušiček, odšťavňovačů, nebo zavařovacích hrnců uchováte v ovoci všechny potřebné vitamíny pro dlouhou zimu, která je před námi. Tyto způsoby úpravy potravin jsou velmi šetrné a zahovají nitriční vlasntnosti, které oceníme zejména v období, kdy se konzumuje převážně dovezená zelenina a ovoce, která chutná stejně, ať jíte jablka, či rajčata. Pro šetrné uchování potravin, které vám navíc zabere jen pár minut, vyzkoušejte vakuovačku, která ze sáčku vysaje vzduch, zabrání se tak tvorbě bakterií a vy máte čerstvé potraviny pohodlně uskladněné.

Grilování v pohodlí domova

gril Patříte ke gurmánům, kteří si rádi pochutnají na propečeném stejku, nebo grilované zelenině? Také s nostalgií vzpomínáte na letní grilovačky na zahradě? Nemusíte smutnit, v naší nabídce domácích grilů naleznete bezvadné typy pro domácí grilování. Elektrické grily dodáme v menším provedení, nebo rozměrné party grily, na kterých připravíte dobroty pro velký počet lidí.

Tip: tyto drobné spotřebiče udělají vašim blízkým radost také jako vánoční dárek, nemyslíte?

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

 

vaflovač zmrzlinovač gril konvice kráječ pěnovač rýžovar sušička

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz