Moderní obývací nábytek

Etnela 3 U nábytkového systému Etnela je kladen velký důraz na jeho zkonstuování. Jednotlivé sektory vám dohromady vytvoří moderní interiér. Hladké a čisté linie nábytku využívají barevné kombinace světlého dřeva Dubu Riviera a kontrastního tmavého odstínu Grafitu. Důmyslně propracované sektory nabízí bezpočet odkládacích a úložných možností. Zvláště v obývacím pokoji je to takřka nutnost. Nábytek je propracován do posledního detailu, kterým jsou například jemné úchytky, umístěné na nábytku horizontálně a tím podtrhují jeho jedinečný styl.

Kvalita a originalita především

Etnela 1 Jestliže vaše voba padla na nábytek Etnela, nebudete litovat! Pořídíte si tak domů praktický a estetický nábytek, vhodný do moderních obývacích pokojů. Materiál zaručí dlouholeté používání nábytku, aniž by došlo k jeho výraznému opotřebení. Laminovaná dřevotřísková deska, silná 16 mm je opatřena ABS hranami, které jsou tak báječné chráněny před mechanickým poškozením.

13 sektorů nabízí vše, co má správný obývák obsahovat

Obývací pokoj Etnela reprezentují především skříně a regály v několika variantách. Vybírat můžete mezi regály různých výšek, kombinovaných se sklem. Uvnitř mají skleněné police. Zajímavě působí v interiéru umístění závěsné skříně, kterou můžete lehce zakomponovat do vaší obývací sestavy. Komody, police i Tv stolky dodáme v několika rozměrech a typech. Některé z nich zaujmou originálním zpracováním.

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

Etnela 1 Etnela 2 Etnela 3 Skříň Etnela Prosklená skříň Etnela Prosklená skříň Etnela 3 Komoda Etnela Komoda Etnela TV stolek Etnela Tv stolek Etnela Komoda Etnela Polička Etnela Polička Etnela Polička Etnela Konferenčák Etnela

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz