Nábytek z masivního dřeva nejvyšší kvality

dětský pokojSpolečným jmenovatelem tohoto zajímavého nábytku je skandinávský styl. Z tohoto důvodu je kvalita materiálu i zpracování zaručena. Jednotlivé sektory jsou vyrobeny výhradně z masivní borovice té nejvyšší kvality, pouze dna šuplíků a zadní strany nábytku jsou ze sololitové dřevovláknité desky. Celodřevěné zásuvky  na kolečkových výsuvech působí bytelně a dovolí dvoutřetinové otevření.  šuplík detail

Exkluzivní nábytek do dětského pokoje

Kolekce nábytku Skanska je vhodná do dětského pokoje, ale šatní skříně, které nabízí v několika variantách najdou své využití v každé místnosti vašeho domova. Zajímavým detailem, který na první pohled zaujme jsou prosklené části šatní skříně a dřevěné úchyty. Ekologické lakování v bílé barvě zachovává jemnou struktury dřeva, kterou ocení milovníci tradičních materiálů.

Sněhobílá ložnice

Kolekce nábytku Skanska nabízí vybavení do ložnice, či dětského pokoje. Snový nábytek s jemnou frézou je doplněný kulatými dřevěnými úchyty a v jeho repertoáru naleznete vše, co potřebuje funkční pokoj pro vaše dítě, nebo pro vás. Šatní skříň s prosklenými dveřmi můžete mít ve třech rozměrech, dále šatní skříně dvoj a trojdveřové, uvnitř s tyčí i policemi. Jednolůžková postel má tři rozměry, stejně jako postel manželská. Můžete si přiobjednat kvalitní rošt i matraci z naší nabídky, nebo úložný šuplík z masivního dřeva, který jistě najde své uplatnění. 

Ekologické lakování v bílé barvě

Povrchová úprava jednotlivých sektorů bílým lakem, splňuje veškeré požadavky na zdravotní nezávadnost a to především s přihlédnutím na zdraví jejch uživatelů. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE  

OBJEDNÁVEJTE ZDE  

dětský pokoj pc stůl style 2 komoda style komoda style komoda style 2 komoda style 3 postel style manželská postel style skříň 4 d style skříň 3 d style skříň 2 d style noční stolek style noční stolek style šuplík detail pc stůl style pokoj skanska

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz