Dívčí pokoj v něžných barvách

Famia toaletka + komoda Dívčí pokoj Famia působí vzdušně a velmi sympaticky. Už jen pro jeho barevné zpracování - kombinaci bílé a jemně růžové, která lahodí oku a bezvadně se kombinuje s dalším vybavením, či barvou stěn. Pravdou je, že chlapce by tento nábytek zrovna nepotěšil, ale dívky každého věku jistě!

Pro pohodlí a bezpečnost dětí

Famia postel Tato kolekce je navržena tak, aby úložné prostory byly přístupné i těm nejmenším dětem
Zárověň má nábytek oblé hrany, vyřezávané do obloučku a kulaté úchyty, což zabrání případnému poranění. Spodní šuplíky mají skříně v několika varintách, regály, či komoda ale dva šikovné úložné šuplíky můžete přikoupit i pod postel.

Přednosti nábytku Famia do dětského pokoje:

  • Kvalitní zpracování s ohledem na děti
  • jedinečný design a barevný odstín kolekce
  • velký počet úložných možností.

Tento propracovaný nábytek vyrobený z kvalitního lamina s ABS hranami, které jsou chráněny před poškozením a vlhkostí dodáme do vašeho domova v demontu, s návodem na sestavení do 4 - 6 týdnů.

OBJEDNÁVEJTE ZDE   

Famia pokoj Famia šatní skříň Famia komoda Famia komoda2 Famia toaletka + komoda Famia detail úchytu Famia detail hrany Famia skříň Famia psací stůl Famia psací stůl 2 Famia detil stůl Famia postel Famia nadstavba Famia šuplík Famia peřiňák Famia peřiňák 2 Famia peřiňák 3 Famia regál Famia noční stolek Famia noční stolek Famia detail stolek Famia zrcadlo

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz