Dětský pokoj pro vaše nejmenší miláčky

Matimo 03Dětský pokoj Matimo je horkou novinkou v nabídce našeho obchodu. Jestliže sháníte nábytek pro vaše miminko, jistě vás zaujme tato příjemná kolkce v jemných, pastelových barvách, se systémem tichého dovírání dveří a zásuvek. Protože nikdo přece nechce rušit sladký spánek miminka. Několik komod se liší v provedení - některé mají jen police, jiné zase nabízí kombinaci polic a zásuvek. Komoda široká 66 cm svými rozměry pasuje k dětské postýlce, můžete tedy mít po ruce vše potřebné k omývání a přebalování.

Kvalitní dětský nábytek

Každý chce pro své dítě to nejlepší, proto vás jistě bude zajímat, kvalita nábytku, který nabízíme. Lamino, ze kterého jsou jednotlivé sektory vyrobeny je opatřeno hranami ABS, které jsou tak chráněny před mechanickým poškozením a vlhkostí. Tento dětský nábytek nemá úchyty v klasickém provedení, nýbrž místo nich slouží vyfrézované otvory, což také eliminuje případné zranění. Na bezpečí dítěte při přebalovaní myslí každý, kdo si pod podložku opatří také desku, která poskytne dítěti ochranu před sklouznutím.  Matimo 05

Dětská postýlka s nastavitelným roštem

Nábytkové kolekci Matimo dominuje dětská postýlka. Tu dodáme s výškově nastavitelným roštem a dvěma úložnými šuplíky. K postýlce lze přiobjednat desku a podložku na přebalování. Podložky nabízíme v modré a růžové barvě.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Matimo 01 Matimo 02 Matimo 03 Matimo 01 Matimo 02 Matimo 03 Matimo 04 Matimo 05 Matimo 05 Matimo 06 Matimo 07 Matimo 07

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz