Originální dětský pokoj 

Bambi Dětský pokoj Bambi reprezentuje vyvýšená dětská postel. Tato palanda slouží nejen jako lůžko, ale její součástí je také psací stůl, který se pod ním nachází a šatní skříň. Jedná se vlastně o 3 v 1, takže skvěle ušetříte místo.

  • tato postel je vhodná do menších místností
  • dodáme ji včetně masivního žebříku, zábrany a roštu
  • matraci o rozměrech 90 x 200 cm si můžete přiobjednat

Dětské pokoje jako příjemný kout pro relax i učení

Je to tak. Dětské pokoje by měly zajistit prostředí, ve kterém se děti budou rády učit, hrát si a odpočívat. K tomu napoháhá také příjemná barva nábytku a zpracování. Nábytek Bambi je čistě bílý, s částmi v dřevěném odstínu. Je tedy velmi jednoduché ho zkombinovat například s barevným kobercem, nebo pestrými závěsy, či dekoracemi, o které se vaše dítko jistě postará. Lamino silné 16 mm, ze kterého je nábytek Bambi vyroben se velmi dobře udržuje v čistotě a jeho hrany jsou odolné vůči poškození a vlhkosti. 

Zajímavý nábytek do dětského pokoje

Zpracování jednotlivých sektorů je opravdu originální. Bílý nábytek do dětského pokoje je doplněn částmi v dřevěném odstínu - jedná se hlavně o police, nebo úchyty. Ty jsou tvořeny dlouhými vyfrézovanými fronty, což je další typický znak této neotřelé kolekce. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Bambi Dětská postel Bambi Šatní skříň Bambi 2D Policová skříň Bambi

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz