Anife sestava 2 Ložnice Anife v originálním designu

Originální design nové ložnicové kolekce Anife vystihují nejmódnější tmavé dekory, černé detaily, proužky z kartáčovaného zlata, ale hlavně měkké čalouněné prvky a štíhlé nožky. Jednotlivé díly jsou detailně propracované, ložnice Anife je velmi elegantní, ale v první řadě funkční, díky mnoha úložným možnostem.

  • kolekci tvoří devět sektorů
  • dvě varianty šatních skříní - s klasickými, nebo posuvnými dveřmi
  • jedinečná postel s velkým úložákem, mechanicky výklopným rámem a elegantní zádovou opěrkou

Propracovaný nábytek do ložnice Anife 03 detail

Nábytek Anife je vyroben z velmi kvalitního lamina s ochrannými hranami ABS. Tato kolekce vyniká originálním designem a funkčností při každodenním používání. 

  • manželská postel Anife s ložní plochou 160 x 200 cm dorazí do Vašeho domova včetně výklopného rámu s mechanikou, díky které je zvedání lehoučké a tiché, velkým úložákem, lamelovým roštem a elegantní zádovou opěrkou. Další díly této opěrky lze dokoupit také za noční stolky, aby byla Vaše ložnice dokonalá, díky jedinečné atmosféře
  • velký peřiňák je pokrytý stejným čalouněním, takže poslouží také k sezení a ve spojení s postelí vypadá prostě fantasticky!
  • šatní skříně v neobvyklé výšce 221 cm nabízí velkorysé úložné možnosti v zásuvkách, policích, na závěsných tyčích a je na Vás, zda zvolíte variantu s posuvnými, nebo klasickými dveřmi

Nepřistupujte na kompromisy a nechte se inspirovat nábytkem z kolekce Anife, který může slušet třeba právě Vaší ložnici! Jednotlivé díly dodáme rozložené, s obrázkovými návody na sestavení a využít můžete služeb dopravce, který zboží vynese až do bytu.

 
OBJEDNÁVEJTE ZDE
 
Anife sestava 1 Anife detail peřiňák Anife 03 detail Anife sestava 2 Anife 05 Anife 03 Anife 02 Anife 06 Anife 06 Anife

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz