LarryStudentský pokoj Larry s LED osvětlením

Máte doma teenagera, který si přeje pokoj vybavený moderním nábytkem v zajímavém designu? Studentský pokoj Larry pro něj bude jistě tou správnou volbou a vy si u něj navíc "šplhnete". Útulný a neotřelý kout pro odpočinek a studium zajistí tyto faktory:

  • barevné provedení zaujme od prahu dveří - neotřelá kombinace dekoru, který imituje beton, dřevěného odstínu a tmavě šedé barvy je prostě parádní
  • k tomu přidejte zajímavé zpracování - vnitřní části jsou jakoby zapuštěné hlouběji v korpusech
  • a v neposlední řadě tlumenou zář LED osvětlení jednotlivých sektorů

Funkční nábytek pro dospívající dítě 

Téměř každý kus prodáváme včetně LED osvětlení, které dodává prostoru na útulnosti, ale také plní praktickou funkci - u postele poslouží jako lampička při čtení, u psacího stolu posvítí při psaní úkolů a studiu. Nábytek obsahuje různě velké zásuvky a snadno přístupné otevřené police na knihy, učebnice a další pomůcky. Šatní skříně mají klasickou podobu, nebo rohovou. Uvnitř najdete spoustu úložných možností. Součástí kolekce jsou také nižší a užší skříně a regály, které tuto kolekci bezvadně doplní.

Larry 10 2Dětská postel s úložným prostorem a poličkou

Vybírat můžete z dvou rozměrů postelí. Lůžko o šířce 120 cm je náročnější na prostor, ale poskytne opravdové pohodlí. Nebo lze zvolit postel klasických rozměrů 90 x 200 cm. Postele dodáme včetně velkých úložných zásuvek (lůžko 120 cm má dokonce dvě na každé straně) a praktické poličky v záhlaví, kam lze odložit mobil, nebo knížku. Součástí poličky jsou otvory na kabely. To vaše ratolest jistě ocení :)

  • postele dodáme včetně roštu, úložných zásuvek a LED osvětlení
  • kvalitní bonellovou matraci můžete přiobjednat ve variantách zboží
  • postele, stejně jako ostatní nábytek, dodáme rozložené s obrázkovým návodem na sestavení

Jak vaše dítě poroste a s ním i jeho nároky, můžete mu jeho pokoj doplňovat dalšími díly z kolekce Larry, kterých je celkem 12. Při dopravě můžete využít nabídky dopravce a nechat si zboží vynést až dobytu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

  Larry 10 2 Larry Larry Larry Larry 01 Larry 01 2 Larry 02 Larry 03 Larry 04 Larry 05 Larry 06 Larry 07 Larry 08 Larry 09 Larry 10

 

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz