Ontario zelená pokojDětský pokoj Ontario ve čtyřech jemných odstínech

Novinka v nabídce našeho obchodu - dětský pokoj Ontario, vybaví interiér vašeho domova stylovým a okouzlujícím nábytkem, u něhož vás navíc může hřát vědomí, že jste se zachovali šetrně k přírodě. Jednotlivé díly dodáme v základní bílé barvě, jíž je lakovaná bytelná dřevěná základna, kterou doplňují čtyři jemné pastelové odstíny MDF desky. Stačí vybrat tu pravou kombinaci, do pokoje pro vaši ratolest!

  • barevná kombinace bílá / tyrkysová je vhodná pro dívku i pro chlapce
  • barevná kombinace bílá / pudrově bílá nabízí také neutrální kombinaci barev
  • do pokoje pro chlapce se hodí bílá / modrá kombinace barev
  • do pokoje pro dívku zase bílá / perlově růžová

Ontario komoda 2Propracované sektory do dětského pokoje

Tím, co je nutné na tomto originálním nábytku vyzdvihnout, jsou široké, vyfrézované otvory, které nahradily klasické úchyty. Ty nejen že dobře vypadají ale i přispějí k bezpečí vašich ratolestí, stejně oblé hrany jednotlivých sektorů. Kolekci Ontario reprezentují postele, které dodáme ve třech provedeních: klasické jednolůžko, jednolůžková palanda a palanda s dvěma lůžky, ke které si, stejně jako ke klasické posteli, můžete přikoupit výsuvnou přistýlku. Všechny postele dodáme včetně lamelových roštů a je možné si k nim přikoupit kvalitní bonellové matrace.

Nábytek šetrný k přírodě

Dětský pokoj Ontario patři ke kolekci nábytku s certifikací FSC. Certifikace FSC představuje důvěryhodný systém, díky své transparentnosti, otevřenosti všem zájmovým skupinám a díky striktním sociálním a ekologickým standardům. Jsme rádi, že jsme s naším obchodem součástí tohoto systému, protože nám péče o přírodu není lhostejná.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Ontario bílá pokoj Ontario zelená pokoj Ontario růžová pokoj Ontario komoda 1 Ontario komoda 2 Ontario komoda 1 Ontario komoda 3 Ontario postel 1 Ontario postel 2 Ontario postel 3 Ontario zelená ontario modrá ontario růžová Ontario bílá

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz