Bílý studenstký / dětský pokoj Artica

artica 2 Není lehké se vašemu teenagerovi trefit do vkusu? Nábytek z kolekce Artica ho jistě překvapí. Jedná se o klasický nábytek, který nepotřebuje nic navíc. Početné díly vybaví studentský pokoj a lze je kombinovat dle vlastní potřeby a vkusu. Sestava se skládá z šatních skříní, regálů, komod a stolků v různých rozměrech a typech. Tím, co je třeba vyzdvihnout je důmyslné zpracování nábytku, který poskytuje dostatek úložných možností, což bylo hlavní myšlenkou při jeho výrobě.

Barevné provedení a materiálové zpracování

artica 5Základní barvou tohoto moderního nábytku je arktická bílá. Sama o sobě působí čistě a uhlazeně. Vy však máte možnost vybrat sektory v barevné kombinací arktická bílá / dub wotan, což interiéru dodá více tepla a přírodního stylu. Obě varianty mají své klady, je zcela na vás, kterou vyberete do vašeho domova. Nábytek je vyroben z laminované dřevotřísky (LTD) o síle 16 mm. Je to pevný materiál na bázi dřeva s povrchovou úpravou, která je odolná krátkodobému vlivu horka a vlhka a také se bezvadně udržuje v čistotě. Hrany jsou opatřeny ochrannou páskou ABS. Zásuvky jsou vybaveny kvalitním kovovým mechanismem.

  • vybírejte ze dvou barevných variant arktická bílá a arktická bílá / dub wotan
  • vyrobeno z pevného lamina (LTD) o síle 16 mm
  • hrany nábytku chrání páska ABS před poškozením a vlhkostí
  • uvnitř zásuvek kvalitní kovový mechanismus
  • nábytek dodáme v demontu s návody na sestavení

Dětský pokoj s mnoha úložnými možnostmi

Jednotlivé díly nemají klasická madla, nahradily je vyfrézované úchyty po celé délce dvířek a zásuvek, což utváří celistvý a vkusný dojem. Úložné možnosti najdete v každém dílu. Například postel je vybavena prostorným šuplíkem a otevřenými poličkami. Dodáme ji včetně lamelového roštu. Matraci lze k posteli přiobjednat.

Nábytek z kolekce Artica vybaví nejen studentský či dětský pokoj, ale také ložnici, ve které využijete velkou šatní skříň a prostornou komodu, stejně tak se bude dobře vyjímat v pracovně.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

artica 1 artica 2 artica 3 artica 4 artica 5 artica 6 artica 7 artica 1šatní skříň artica 2 policová skříň artica 3 regál se zásuvkou artica 4 široký regál artica 5 komoda 5 s artica 6 komoda 3 s 3 d artica 7 psací stůl artica 8 police artica postel artica noční stolek artica policový regál artica velká police

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz