Velká realizovaná kuchyně na míru Mydelko / ořech

Kuchyně 3 Představujeme vám velkou rohovou kuchyni do U Diana, v moderním designu a v atraktivní barvě. Rozměry kuchyně : 12 x 280 x 340 x 270 cm. Součástí kuchyně na míru jsou moderní prosklené výklopy a kovová madla. Kuchyňské skříňky s dvířky v barvě mydelko, korpus v barvě ořech. Linku doplňuje tmavá pracovní deska v odstínu antracit. Vybírejte z mnoha barevných variant dvířek a korpusu. Dvířka také lze doplnit moderním frézováním. Kuchyňské skříňky dodáme již pevně smontované - odpadá tedy zdlouhavá montáž, což efektivně ušetří váš čas.

  • vybírejte z pestré palety barevného provedení dvířek a korpusu
  • kuchyňské skříňky dodáme již pevně smontované s madly zdarma
  • kuchyni na míru lze doplnit moderními prosklenými skříňkami s výklopem

Kuchyňská linka z řady Diana s matnými dvířky 

Řada kuchyní Diana patří mezi našimi zákazníky mezi nejoblíbenější, zejména proto, že má na výběr nejpočetnější množství barevných variant. Matné barvy dvířek a korpusu se dají navzájem kombinovat. Skříňky s ochrannými hranami ABS - páska, která je chrání před vlhkostí a mechanickým opotřebením. Co je však třeba vyzdvihnout je však také dostupná cena. Skříňky tolik nestojí, přesto krásně vypadají a působí moderním dojmem! 

Zaujala vás kuchyně? Napište nám

Máte li představu, jak by měla vaše kuchyně vypadat, napište nám a my vše zařídíme - od zaměření po montáž! Zaměření pro budoucí kuchyni nechte raději na odbornících. My nabízíme zaměření ZDARMA, stejně jako vytvoření grafického návrhu, který vám pomůže si vaši vysněnou kuchyni představit v prostoru. Montáž kuchyně, o kterou se také postaráme, je už jen pomyslnou třešničkou na dortu!

OBJEDNÁVEJTE ZDE

] Kuchyně 1 Kuchyně 2 Kuchyně 3 Kuchyně 4

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz