Moderní studentský / dětský pokoj Sandra

Dětský pokoj si zaslouží kvalitní a funkční nábytek. Už jen proto, že v něm naše ratolesti tráví spoustu času. My jim můžeme tento čas zpříjemnit tím, že jim vytvoříme příjemný kout pro odpočinek, hraní či učení. Nám se velmi líbí kolekce nábytku Sandra, kterou představujeme jako horkou novinku. Jistě vás, nebo spíše vaše děti osloví především "starodávný" potisk na nábytku, ve stylu vintage, jehož korpus je v barvě grafitu. My vám tuto kolekci navíc nabízíme za akční cenu.

  • potisk nábytku a kovové úchyty ve vintage stylu 
  • postel s roštem, matrací a úložnými prostory Sandra detail
  • vyrobeno z kvalitního lamina s ABS hranami
  • kovové úchyty podtrhují jedinečný styl
  • nábytek za akční cenu

Funkční nábytek nabízí úložné možnosti

Šatní skříně mají několik variant - prostornou skříň do rohu dodáme včetně osvětlení a vy můžete vybírat levé či pravé provedení, dále můžete vybírat mezi klasickou rohovou skříní, dvoudveřovou variantou s dvěma zásuvkami, nebo menším regálem, který dobře poslouží jako knihovna. Jednoduchý psací stůl doporučujeme doplnit kontejnerem se třemi zásuvkami. Za zmínku stojí postel, kterou do vašeho domova dopravíme včetně roštu a matrace, navíc jistě oceníte úložný prostor, který je její součástí.

 

Vyberte si do vašeho domova studentský nábytek Sandra - nábytek dodáme v demontu, pečlivě zabalený, s podrobným návodem na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Sandra rohová skříň s osvětlením Sandra skříň 2 D Sandra policová skříň menší Sandra malá komoda Sandra komoda pod PC stůl Sandra PC stůl Sandra polička 1 Sandra polička 2 Sandra RTV Sandra postel Sandra komoda Sandra pokoj

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz