Bílé šatní skříně Serial

Serial 3 Šatní skříně patří k nejžádanějšímu nábytku. Neobejde se bez nich ložnice, předsíň, ani dětský pokoj. Univerzální bílá barva se dá skvěle kombinovat s ostatním zařízením, navíc prostor opticky zvětší. Bílé šatní skříně Serial v barevném provedení bílý lux, mají korpusy v dřevěném odstínu dub sonoma. Jsou vhodné i do menších prostor - v tomto případě je vhodné pořídit si variantu se zrcadlovými dveřmi, které prostor opticky zvětší. U této kolekce šatních skříní oceníte zejména velký počet úložných možností! 

Šatní skříně do ložnice i jinam

Serial 8 Šatní skříně Serial mají šířku od 50 cm do 200 cm. Jednotlivé typy lze navzájem kombinovat, v nabídce je také rohová šatní skříň, takže z nich lze sestavit celý komplex, přesně na míru vašeho prostoru. Málo místa? Využijte objemné nadstavby, které nabízí přidaný úložný prostor. 

  • dostupná cena
  • neutrální barevné provedení vhodné do každého interiéru
  • varianta skříní s pevnými i se zrcadlovými dveřmi
  • velké množství úložných možností v policích, zásuvkách a nadstavbách

Vyrobeno z pevného lamina s plastovými hranami ABS, které chrání nábytek před mechanickým poškozením a vlhkostí. Dodáme v demontu s návodem na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Serial 1 Serial 2 Serial 3 Serial 4 Serial 5 Serial 6 Serial 7 Serial 8 Serial 9 Serial 10 Serial 11 Serial 12 Serial 13 Serial 14 Serial 15 Serial 16 Serial 17 Serial 18 Serial barva

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz