Moderní nábytek do ložnice Peggy

Kolekce nábytku Peggy, je vám již dobře známá. Nově se rozrostla o sektory určené do ložnice. Jedná se o luxusní manželskou postel, jejíž součástí jsou i noční stolky, které "levitují" nad zemí, je tedy jednoduché pod nimi udržovat pořádek a jsou pěkně po ruce. Tuto postel dodáme také včetně LED osvětlení nad stolky. Další novinkou je velkolepá šatní skříň s typickým designem, pro tuto kolekci. Skříň má opravdu velkorysý úložný prostor. Je zdánlivě rozdělená na tři části a uvnitř jsou umístěné tyče na zavěšení a mnoho poliček. Součástí skříně jsou také dvě zásuvky.

  • Manželskou postel Peggy 160 x 200 cm dodáme i s nočními stolky a LED osvětlením.
  • Šatní skříň velkolepých rozměrů má uvnitř tyče na zavěšení, police a zásuvky.
  • Prohlédněte si další díly z kolekce Peggy.

Otvírací systém Push to open a kvalitní materiál

Dvířka a zásuvky se otvírají pomocí systému Push to open - stačí do nich jemně zatlačit a samy se otevřou. Vyrobeno z pevného lamina, které je odolné krátkodobému působení vlhkosti a mechanickému poškození. Také se velmi dobře udržuje v čistotě. Hrany chrání systém ABS. Atraktivní barevné provedení: matná bílá / dub craft zlatý. 

Jednotlivé díly dorazí do vašeho domova rozložené, pečlivě zabalené a ukotvené na paletách. Součástí balení je podrobný návod na sestavení. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Postel Peggy 1 Postel Peggy 2 Šatní skříň peggy 1 Šatní skříň peggy 1

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz