Levná ložnice Marta z pevného lamina 

Marta postel 160 x 200Nákupem nábytku z kolekce Marta, se Vám podaří ušetřit nějakou tu kačku. Ve srovnání s ostatním ložnicovým nábytkem, patří tento k tomu levnějšímu, co náš obchod nabízí. Rozhodně však neznamená, že je málo kvalitní! Jednotlivé díly jsou vyrobeny z pevného lamina o síle 18 mm. Zajímavým detailem jsou noční stolky a postele, které jsou vyrobeny z MDF a zdobí je originální fréza. Hrany nábytku chrání systém ABS před mechanickým poškozením a povrch ustojí nějaké to škrábnutí, či rozlitou skleničku. To, že k Vám nábytek dorazí rozložený, Vás nemusí nijak trápit, každý díl má samozřejmě přiložený podrobný návod na sestavení.

  • Vyrobeno z pevného a odolného lamina s hranami ABS,
  • noční stolky a postele s ozdobným frézováním,
  • nábytek dodáme rozložený s návody na sestavení.

Výběr ze šesti barevných variant

Tato kolekce se skládá ze dvou komod, z nichž jedna je širší, druhá klasická, šuplíková, nočních stolků a postelí 90 x 200 a 160 x 200 cm, s již zmíněným frézováním, šatních skříních ve třech rozměrech a toaletního stolku se zrcadlem. K postelím lze přiobjednat kvalitní pěnové matrace s kokosovou rohoží. Vybírejte se šesti barevných variant - k dispozici je nábytek v bílé barvě, v odstínu ořech, buk, dub sonoma a kalvádos.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Marta toaletní stolek Marta šatní skříň 1 Marta šatní skříň 2 Marta šatní skříň 3 Marta postel 160 x 200 Marta postel 90 x 200 Marta noční stolek Marta komoda 1 Marta komoda 2 Marta ložnice

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz