Psací stůl a správná židle

Každý rok se opakuje to samé - prázdniny skončí a děti jdou zase do školy. Potom přijdou domů a dělají domácí úkoly, učí se, čtou si a píší. A všichni chceme, aby měli ve škole co největší úspěch. Kvalitní stůl a židle splňující ergonomické potřeby dítěte jsou základem pro dobré pracovní prostředí.

Pracovní stůl - především si správně vybrat

Při výběru psacího stolu pro vašeho školáka je důležité přihlédnout k věku a velikosti. Dítě by se u stolu mělo cítit pohodlně. Vybírat u náš můžete ze stolů různých velikostí a provedení včetně rohových psacích stolů.

Psací-stůl-BR115---masiv-borovice Rohový-psací-stůl-Labyrint Psací-stůl-B2

Židle - pohodlí, funkčnost a zdraví

Stejně jako u stolů, i zde platí, že se dítě musí cítit pohodlně a příjemně. Hodně důležité je přihlédnout k ergonomickým vlastnostem židle. V naší nabídce najdete kancelářské židle splňující i nejnáročnější požadavky na pohodlí a zdraví. Nabízíme kancelářské židle a křesla s nastavitelnou výškou sedáku, podpěrkama rukou a hlavy, i s nastavitelnou opěrkou zad.

Kancelářská-židle-Bari Kancelářská-židle-Lexa-s-podhlavníkem Kancelářské-křeslo-Reflex-Rektor-síť Kancelářská-židle-Lexa Kancelářská-židle-Merli-šéf

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz