Nové slevy - dřevěný nábytek

Dnes jsme pro Vás připravili další akční slevy. Z naší nabídky nábytku z borovice jsme vybrali několik desítek položek a ty zlevnily. Vybírali jsme všude! Od stojanů na květiny až po šatní skříně. Veškerý nábytek je ošetřený zdravotně nezávadným lakem a k dispozici máte několik barevných odstínů:

Bezbarvý lak Dub Olše Ořech
Bezbarvý lak Ořech Olše Dub

 

Jaký nábytek z masivu jsme zlevnili?

GD111Jen malá ukázka. A hned začneme u bytových doplňků, kde jsou zlevněny stojany na květiny GD106 a GD111. Do obýváku k sedačce doporučujeme velmi praktický kulatý konferencní stolek ST111. Dřevěný nábytek do dětských pokojů zastupují např. dřevěné dětské postele a paladny LK130, LK135 a dětský postýlka LK140. Kam dát prádlo? Máme pro Vás tipy z kategorie Komod a prádelníků. Krásná komoda KD129 anebo rohová dřevěná komoda KD133, která šetří místo a má hodně úložného prostoru.

LK115Ani dřevěné šatní skříně nemohou chybět. Jsou zastoupeny skříní SF105, velkou šatní skříní s šuplíky SF108 nebo menší šatní skříní SF114. Nezapoměli jsme ani na postele do ložnice. Krásné dvoulůžko z borovice LK115 (s výběrem šířky postele) nebo jednolůžka LK121 a LK123.

Kdo je výrobcem masivního nábytku?

LK140Drewmax je polská společnost zabývající se výrobou a prodejem vysoce kvalitního nábytku z masivního, převážně borového dřeva s prvky ratanu nebo skla. 

Drewmax vyrábí nábytek do každé místnosti - od předsíně po ložnice. Bohatost vzorů, barev a množství modelů uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. 

Zaměstnanci firmy mají dlouholeté zkušenosti ve výrobě nábytku. Společnost Drewmax je známá důrazem na detail a funkčnost.

Proč nábytek z borovice?

  • SF108 Nábytek z borovice se vyznačuje vysokou kvalitou. 
  • Nábytek z masivu má dlouhou životnost. Je lehký a přitom pevný a odolný.
  • Přináší atmosféru pohodlí a luxusu. 
  • Je nadčasový, nepodléhá módním trendům.
  • Nabízíme Vám široký výběr.

 

Pořád se něco děje

Na Zadaranabytek.cz vždy najdete slevy nebo akce pro zákazníky. Neustále pro Vás rozšiřujeme sortiment. Chcete-li být včas o všem informováni, staňte se našimi práteli na Facebooku nebo Googlu+. Také se přihlašte k odběru našeho newsletteru.
Akce a novinky na Váš e-mail

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz