DOLMAR

DOLMARSpolečnost DOLMAR je polský výrobce Nábytku se sídlem v Kepnu. Výběr sortimentu je opravdu široký. Od botníků do předsíní přes konferenční stolky, postele, šatní skříně až po čalouněné sedačky. Nábytek z lamina i z masivu. Najdeme zde také velmi oblíbené dětské pokoje Lego, Nemo a další. 

Společnost vyrábí nábytek od roku 1981, má tedy dlouholeté zkušenosti. Efektivní výrobní proces je zajištěn moderním vybavením a kvalifikovanými pracovníky.

Každý rok firma investuje do rozvoje společnosti a zvyšování kvality výroby. Díky tomu je společnost DOLMAR laureátem prestižní ceny Gazele Biznesu pro nejdynamičtěji se rozvíjející společnosti. 

Výrobky vycházející z jejích továren jsou kombinací vysoké kvality, estetiky a moderního designu. Každý rok společnost DOLMAR představuje nové výrobky, které odpovídají měnícímu se vkusu a očekávání zákazníků. Spokojenost zákazníků je její prioritou. 

DOLMAR a Evropská Unie

Společnost DOLMAR se rovněž zapojila do programů regionální podpory Evropské Unie prostřednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj. DOLMAR provedl čtyři projekty a díky nim uskutečnil další progresivní modernizaci a rozvoj.

Evropský fond pro regionální rozvoj

Ocenění a certifikáty společnosti DOLMAR

DOLMAR - Certifikát spolehlivostiOd 28. srpna 2008 se Dolmar účastní programu Rzetelna Firma (Spolehlivá firma) a vlastní Certyfikat Rzetelnosci, který získá firma za spolehlivost a dodržování termínů dodání zboží. 

Cena Gazele BiznesuDále je držitelem prestižní ceny Gazele Biznesu pro nejdynamičtěji se rozvíjející společnosti. 

 

Společnost DOLMAR rovněž obdržela "Certificate of Business Credibility" (Certifikát obchodní spolehlivosti) za rok 2010 a 2011. Tuto cenu získá společnost jen pokud splní několik přísných podmínek - např. velmi dobrá finanční likvidita firmy, spolehlivé plnění závazků.

Certificate of Business Credibility 2010 Certificate of Business Credibility

Co například od firmy Dolmar najdete na našem eshopu?

Výběr je opravdu široký. Jen malý průřez naší nabídkou:

  Lego Obývací stěna Havana

U nás se pořád něco děje

Na Zadaranabytek.cz vždy najdete slevy nebo akce pro zákazníky. Neustále pro Vás rozšiřujeme sortiment. Chcete-li být včas o všem informováni, staňte se našimi práteli na Facebooku nebo Googlu+. Také se přihlašte k odběru našeho newsletteru.
Akce a novinky na Váš e-mail

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz