Nové jídelní stoly, židle i jídelní sestavy

Jídelní set OskarMinulý týden jsme pro Vás rozšířili a doplnili jídelní nábytek. U stávajících jídelních stolů a židlí od firmy Jarych jsme rozšířili nabídku barev dřeva a potahů čalounění. Jak jsme Vás již informovali, nově nabízíme také čalounění v ekokůži. Nabízené jídelní stoly jsou z masivu, mohou být z dýhy. Najdeme zde i skleněné stoly. Všechny stoly jsou rozkládací. 

Jídelní stoly

Jídelní set LeonDřevěné jídelní stoly jsou z kvalitního olšového dřeva. Vždy nabízíme na výběr z několika velikostí. Stoly lze rozložit.  Zpravidla nabízíme také výběr úpravy rohů stolů. Rohy u stolů mohou být ostré nebo oblé. Někdy lze stůl zakončit oblouky.

Jídelní set HubertDesky stolů jsou MDF jejichž povrch může být laminovaný. Jídelní stoly jsou potom hladké, odolné a dobře se udržují. Nebo povrch desek může být z dýhy. (Dýha je kvalitní čistě přírodní materiál s vysokou estetickou hodnotou. Dýha si s sebou nese texturu dřeviny, ze které byla získána. Nábytek je potom přitažlivý, elegantní a odolný.)

A jaké stoly tedy najdete v naší nabídce?

  • všechny jídelní stoly jsou rozkládací Jídelní set Antek
  • deska stolu může být MDF laminovaná nebo dýhovaná
  • máme i skleněné jídelní stoly
  • a rozkládací kulaté jídelní stoly
  • vybírejte ze čtrnácti barev dřeva
  • všechny jídelní stoly jsou z masivu

Jídelní židle Jídelní židle M56

Také jídelní židle nyní nabízíme ve čtrnácti barvách dřeva. Výrazně jsme rozšířili nabídku potahů čalounění. Mezi více jak osmdesáti potahy najdete mnoho barev a vzorů látek, ale také různě barevné ekokůže. I jídelní židle jsou vyrobeny z kvalitního olšového dřeva. Jsou klížené bez spojovacího materiálu a vyznačují se vysokou životností.

Naše jídelní sety - jídelní stoly a židle výhodně Jídelní set Rafael

Z jídelních stolů a židlí máme pro Vás vytvořené pěkné jídelní sestavy, mnohdy s výhodnou slevou. U jídelních setů samozřejmě nepřicházíte o možnost voleb barev dřeva, potahů, tvaru rohů stolu, velikosti stolu či typu povrchu desky stolu.

Jídelní stoly a židle - výprodej

Chcete-li ušetřit, podívejte se na náš výprodej nábytku. Máme zde jídelní stoly i židle za výborné ceny. Najdete zde nejen čalouněné jídelní židle, ale i barové stoličky a další. 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz