Předsíňové stěny a další předsíňový nábytek

Na našem eshopu najdete nábytek do celého bytu, sezení na terasu či doplňky na zahradu. Dovolte, abychom Vám představili nábytek do předsíní, kde nabízíme vše od věšáků na klíče, přes botníky, zrcadla, stojanové věšáky až po šatní skříně či kompletní předsíňové stěny.

Předsíňové stěny - vše v jednom Předsíňová stěna GR102

Nabízíme Vám předsíňové stěny různých typů, barev, velikostí a materiálů. Máte-li rádi přírodní dřevo, najdete zde předsíňové stěny z masivu. Dáváte-li přednost laminu, čeká na Vás široký výběr laminových stěn.

Předsíňový sektorový systém Opti

Předsíňová stěna Opti CPokud Vám nevyhovuje žádná z nabízených předsíňových stěn, můžete si poskládat vlastní stěnu ze sektorů. Nabízíme Vám předsíňový sektorový systém Opti. Zde si můžete z jednotlivých elementů snadno vytvořit vlastní předsíňovou stěnu. Současně Vám zde nabízíme pět již připravených stěn.

Šatní skříně do předsíně Šatní skříň Silver

Hledáte-li, kam pověsit množství bund a kabátů, šatní skříň je ideální řešení. Nabízíme široký výběr šatních skříní nejrůznějších velikostí. Najdete u nás šatní skříně z masivu i z lamina, se zrcadly i bez, se šuplíky, šatní skříně s posuvnými dveřmi i s klasickými dveřmi s panty. Nabízíme také nástavce na šatní skříně. Zkrátka u nás si svoji šatní skříň najde každý.

Věšáky do předsíně

Nabízíme široký výběr nejrůznějších věšáků na zeď i stojanových věšáků. Takže jaký věšák si u nás můžete vybrat?

  • nástěnný věšák Věšák WS108
  • i stojanový věšák
  • dřevěný věšák
  • i kovový věšák
  • věšák na klíče
  • i věšák na bundy a kabáty
  • němého sluhu

Botníky a komody

Botník s košíkem 04K nábytku do předsíně neodmyslitelně patří botníky. V předsíni se přezouváme a potřebujeme místo na uložení bot. Řešení je několik, podívejte se jaká Vám nabízíme my. Botníky z masivu i z lamina. Botníky s poličkami, šuplíky či moderní praktické botníky s výklopným šuplíkem. Moderní i rustikální. A samozřejmě v různých barvách.

Zrcadla do předsíně Zrcadlo Havana H014

Všichni se chceme před odchodem z bytu upravit a zkontrolovat. Zrcadla mohou být součástí šatních skříní nebo předsíňových stěn. My nabízíme také množství samostatných zrcadel k pověšení.

 

Chcete si vybavit předsíň novým nábytkem? U nás si zaručeně vyberete.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz