Sedačky a sedací soupravy na Zadaranabytek.cz

Vaše sedačka Vám zestárla? Gauč, pohovka nebo křeslo již pelichá, je prosezené nebo se nehodí k nábytku? Snadná pomoc. Na Zadaranabytek.cz Vám nabízíme nejrůznější sedačky, sedací soupravy, rozkládací rohové sedačky, křesla, pohovky či gauče a relaxační lehátka. Široký výběr modelů a potahů, kvalita, dobrá cena a samozřejmě také akční slevy.

Křesla a relaxační lehátka Relaxačni pohovka Los Angeles

Kde se po práci nejlépe odpočívá a relaxuje než v pohodlném křesle? A co teprve v relaxačním lehátku? Právě relaxační pohovky se stávají stále více populárními i u nás v Čechách. Jsou navrženy tak, aby ergonomicky vyhovovaly lidskému tělu. Aby si člověk odpočinul, a přitom aby tělo leželo v pohodlné a "zdravé" poloze.

Rozkládací pohovky, gauče a sedačky

Rozkládací sedačka PalermoNaše pohovky, gauče a sedačky jsou většinou rozkládací. Potřebujete-li uložit návštěvu či vnoučata, máte pro ně rychle připravené spaní. Nabízíme množství modelů od rovných dvojsedáků po rozměrné rohové rozkládací sedačky. Potahy jsou v široké paletě barev a vzorů různých látek či ekokůží. Čalounění často může být i z pravé kůže.

Sedací soupravy Sedací souprava Parma

Zde Vás naše nabídka zaujme zcela určitě. Naše sedací soupravy jsou nejen kvalitní a pečlivě vyrobené, ale také designově zpracované do nejmenších detailů, v široké nabídce barev a vzorů látek či ekokůže. A pro náročné zákazníky máme také kožené sedací soupravy. U mnoha sedacích souprav nalezneme úložný prostor. Ten je velice praktický, zejména když je sedací souprava současně rozkládací a my potřebujeme místo na ukládání lůžkovin.

Proč koupit sedací soupravu právě u nás

A proč si objednat křeslo, sedačku nebo sedací soupravu u nás? Co Vám nabízíme?

  • Kvalitní provedení. Rohová sedačka Lugano
  • Široký výběr modelů od rustikálních sedaček, přes hluboké kožené sedačky, pohupovací křesla, až po relaxační pohovky a moderní sedací soupravy.
  • Díky velikému vyběru barev a vzorů potahů, ať již látkových, z ekokůže nebo pravé kůže, bez problémů sladíte naše sedačky s Vaším nabytkem.
  • A pokud budete chtít k sedačkám také nový konferenční stolek nebo rovnou celou obývací stěnu, u nás si jistě také vyberete.
  • S námi ušetříte! Veškerý objednaný nábytek Vám dopravíme za cenu jednoho kusu.
  Sedací souprava Armanio  Sedací souprava Barcelona  Sedací souprava Capri
 
Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz