Rohová kuchyně Mydelko realizovaná na míru

Realizovaná rohová kuchyně MydelkoZákazník si přál proměnit svoji starou, již dosloužívající kuchyň v novou, moderní kuchyň. Požadavkem bylo zapracování volně stojící pračky a myčky. Dále si zákazník přál digestoř a vestavnou troubu s plynovou varnou deskou. Podívejme se, jak se naše pobočka v Ústí nad Labem se zadáním vypořádala.

Koncepce kuchyně na míru

Grafický návrh rohové kuchyně MydelkoCelkově jsme kuchyň koncipovali do rohu, kde jsou přívody vody a odpad. Do rohové skříňky jsme dali kulatý dřez bez odkapávače. Z jedné strany jsme umístili zákazníkovu volně stojící myčku a z druhé strany vestavnou troubu a vestavnou varnou plynovou desku - oboje nerezové. Pračku jsme potom umístili na konec levé části kuchyně. Vedle stojí ještě lednička. Nad varnou deskou je vestavná nerezová digestoř. Skříňka na mikrovlnnou troubu je v pravé části kuchyně.

Jednolitost horní části kuchyňské linky jsme rozbili dvěma skříňkama s vitrínou. Osmdesát centimetrů široká skříňka na hrnce je mezi pračkou a troubou. Šuplíky jsme umístili vpravo od myčky. Pračka je ze strany kryta bočnicí v barvě korpusu. 

Barevně sladěná kuchyň Realizovaná rohová kuchyně Mydelko

Dvířka jsou s decentrní frézou Mydelko v barvě olše. Ve stejné barvě je i korpus skříněk. Pracovní deska a těsnící lišta jsou v barvě pískovce. Vše pěkně ladí s obložením. Na dvířkách jsou plastová madla číslo 26, která ke skříňkám dodáváme zdarma. Stejně tak pracovní desku pískovec dodáváme ke kompletním kuchyním zdarma. Plastový sokl je olšový.

Stručný popis kuchyně

Kuchyně je moderní a praktická, vytvořená na míru přáním zákazníka i rozměrům místnosti. Stručná charakteristika:

  • délka kuchyně: 290 cm x 180 cm Realizovaná rohová kuchyně Mydelko
  • dvířka: Mydelko
  • barva dvířek: olše
  • barva korpusů skříněk: olše
  • pracovní deska: 6522 Pískovec (zdarma)
  • madla: plastová číslo 26 (zdarma)

Kuchyň naleznete mezi našimi realizovanými kuchyněmi zde.

A jak vypadala stará kuchyně?

Stará kuchyně Stará kuchyně Stará kuchyně 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz