Výprodej kuchyní

Nové slevy na Zadaranabytek.cz

Nový rok tradičně začíná velkými výprodeji. I my pro Vás máme připravený výprodej s krásnými slevami.
V nabídce výprodeje kuchyní se objevily tři novinky. První dvě kuchyně jsou rohové, třetí je rovná. V cenách kuchyní jsou pracovní desky, dřezy a veškeré potřebné příslušenství. Všechny kuchyně počítají s vestavnou troubou a vestavnou varnou deskou. Všude také najdeme populární drátěný program (cargo).

Rohová kuchyně Ramiak 1 Rohová kuchyně Ramiak 1

Tato rohová kuchyně kombinuje vanilku s kalvádosem. V barvě kalvádosu jsou korpusy skříněk, pracovní deska a jako oživení horní části kuchyně jsou kalvádosová i dvoje dvířka u výklopů. Ostatní dvířka jsou v barvě vanilky. Frézou dvířek je populární Ramiak. Šuplíky mají tlumení. Součástí kuchyně je veškeré potřebné příslušenství a rohový dřez.

Rohová kuchyně Ramiak 2 Rohová kuchyně Ramiak 2

U této rohové kuchyně je opět použita populární fréza dvířek Ramiak. Dvířka jsou vanilková v kombinaci s kalvádosovými. Korpus skříněk je v barvě ořechu a pracovní deskou je Špalíček tloušťky 38 mm. Kuchyňská linka je s kompletním příslušenstvím a rohovým dřezem.

Kuchyně Ramiak 3 Rohová kuchyně Ramiak 3

Do třetice fréza Ramiak. Dvířka jsou v kombinaci vanilky a kalvádosu. Korpusy skříněk a pracovní deska jsou také kalvádosové. Součástí je dřez s odkapávačem CLASSIC 301. Šuplíky mají tlumení.

 

Připravujeme pro Vás další výprodeje a další slevy. Sledujte nás na Facebooku a odebírejte naše newslettery! Informace o slevách a výprodejích se tak dozvíte jako první.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz