Maximus

Maximus je sektorový systém nábytku. Spojuje v sobě praktičnost, příjemný design a velmi příznivou cenu. Podívejme se blíže na nábytek, který zdobí mnoho ložnic a obývacích pokojů našich zákazníků. 

Maximus do obývacího pokoje Obývací stěna Maximus III

Sektorový systém Vám umožňuje postavit si obývací stěnu přesně podle Vašich představ a podle možností obývacího pokoje. K dispozici jsou konferenční stolky, komody, psací stůl, klasické, prosklené i šatní skříně, knihovničky a televizní stolky. Vybírat můžete také z devíti kompletů obývacích pokojů. Zde Vás jistě potěší slevy.

Maximus do ložnice

Ložnice Maximus IVMaximus má vše, co v ložnici potřebujeme - prostorné šatní skříně, postele, toaletní stolek, noční stolky, zrcadlo. Součástí postelí je rošt z lamina. Pro naše zákazníky také máme široký výběr matrací. I do ložnic nabízíme připravené komplety se slevami.

Maximus do předsíně Maximus M18 - botník

Jaký nábytek chceme do předsíně? Botník, šatní skříň, komodu, zrcadlo. To vše Maximus nabízí. Složte si předsíňovou stěnu dle svých představ. Dvě předsíňové stěny pro Vás máme již připraveny. Opět Vás jistě potěší sleva

Maximus - praktický nábytek

Maximus je vyroben z laminované dřevotřísky tloušťky 2,2 cm s hranami ABS. U vitrín je použito matné sklo v hliníkovém rámu. Nábytek dodáváme ve čtyřech barevných provedeních: kaštan venge, slíva, kombinace slívy s laredem a kaštanu s laredem

Kaštan vengeKaštan venge - laredoSlívaSliva - laredo

Maximus přehledně Maximus M17 - postel dvojlůžko 

 
Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz