Police a poličky na Zadaranabytek.cz

Dřevěná polička PK188Poličky slouží k nejrůznějším účelům. V předsíni máme na poličce čepice, šály, klíče. V obývacím pokoji a ložnici knihy, památky z cest nebo fotografie blízkých.  V kuchyni máme na poličce dózičky s kořením a na háčcích pověšené utěrky. V dětském pokoji zase slouží jako přístav pro sešity, učebnice, knihy nebo hračky. V dílně si zde odkládáme nářadí nebo piksly s hřebíky. A my máme poličky pro každou příležitost.

Poličky jako součást sektorových systémů

Dětský pokoj Lego 2Mnoho poliček je součástí sektorových systémů. Lze je použít samostatně nebo v kombinaci s ostatním nábytkem stejného provedení. Proto je nalezneme v obývacích a předsíňových stěnách, ložnicích či sestavách dětských pokojů. Například Dětský pokoj Lego 2, který vidíte na obrázku, je ukázkou praktického využití krásné poličky. Mezi skříně nad psací stůl je zde zavěšena členěná polička, která nejen oživí stěnu, ale také přináší praktický prostor na knihy, učebnice nebo hračky.

Poličky z lamina nebo z masivu Cando CD6

Nabízíme poličky vyrobené z laminované dřevotřísky nebo z masivu. U dřevěných poliček je většinou použito borové dřevo. V takovém případě je polička ošetřena ekologickým, zdravotně nezávadným lakem. Rohová polička PK131V obou provedeních také nabízíme výběr z různých barev a vzorů.

Velice praktická je rohová polička.

Dřevěná polička PK141Poličky ve výprodeji

V našem výprodeji naleznete poličky s fantastickými slevami. Třeba praktické kuchyňské poličky se šuplíčky. Slevy jsou zpravidla 50%! 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz