Ložnice Maridex s šatní skříní Penelopa

Ložnice Maridex s šatní skříní Penelopa

Moderní ložnice Maridex

Ložnice Maridex s šatní skříní PenelopaPohodlí, pěkný design a praktičnost - to jsou vlastnosti, které očekáváme od každého nábytku. A v ložnici Maridex také toto vše najdeme. Je zde pohodlná postel s úložným prostorem, toaletní stolek a zrcadlo, noční stolek, komoda i hluboká šatní skříň Penelopa s posuvnými dveřmi se zrcadlem. U ložnic Maridex můžeme vybírat ze dvou barevných variant kaštan venge nebo slíva. Bytelnost nábytku je podpořena kvalitním laminem tloušťky 22 mm. Hrany jsou chráněny plastovou ABS hranou.

Postel a noční stolek Maridex

Postel a noční stolek MaridexVšichni od postele očekáváme kvalitní a zdravý spánek. To zajistí kvalitní rošt a matrace. Proto je součástí naší manželské postele Maridex lamelový rošt. A protože každý člověk vyžaduje jinou tvrdost a jiný typ, nabízíme matrace zvlášť. Kompletní nabídku matrací najdete zde. Rozměr matrace pro postel Maridex je 160 x 200 cm. Všichni také jistě oceníme praktický a objemný úložný prostor. Lamelový rošt je na kovovém rámu, který i s matrací můžeme lehce zvednout směrem od předního čela postele.

K posteli samozřejmě patří noční stolek. Noční stolek Maridex je nízký, s jedním šuplíkem.

Šatní skříň Penelopa Šatní skříň Penelopa 255 se zrcadlem

Do každé ložnice také patří šatní skříň. Penelopa 255 je šatní skříň se třemi posuvnými dveřmi, kde na prostředních dveřích je zrcadlo. Skříň je hlubší než-li bývá obvyklé. V levé a pravé části skříně je nahoře polička a pod ní šatní tyč. V prostřední části jsou čtyři poličky a tři šuplíky.

Zrcadlo a toaletní stolek Maridex

Toaletní stolek MaridexMnoho žen si svoji ložnici bez toaletního stolku ani nedokáže představit. Náš toaletní stolek Maridex se stane vaší soukromou zónou klidu, kde budete mít uloženy kartáče na vlasy, kosmetiku či šperky. Stolek je prostorný a má dvě zásuvky. 

Nad stolek můžeme zavěsit zrcadlo o stejné šířce. Zrcadlo i toaletní stolek Maridex spolu perfektně ladí.

Komoda Maridex Komoda Maridex

Ani komoda nesmí v ložnici chybět. Komoda Maridex má pět šuplíků, stojí na plastových nožičkách a vnořená madla jsou ve stříbrném vzoru.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz