Zahradní nábytek pro novou sezónu

Naše nabídka zahradního nábytku Zahradní set MO104

Nezabýváme se jen nábytkem do obývacích pokojů, ložnic a dětský pokojů, ale myslíme také na vaše zahrádky. A protože sluníčko venku a rosničky v televizi nám oznamují příchod jara v plné síle, je na čase připravit se na novou sezónu.

Zahradní houpačka MO174Zahradní sety, lehátka, boudy, dekorace, houpačky

V naší nabídce najdete zahradní sety, stoly židle a lavice. Dokonce pivní lavici. Na pohodlné lenošení a opalování máme polohovací lehátka a křesla. Pro děti dětské zahradní sety nebo pískoviště. Pro vašeho pejska máme boudy. Zahrádku si můžete ozdobit stylovou studnou nebo dalšímy dekoracemi. Dokonce nabízíme celé zastřešené altány

Teakový nábytek

Teakové zahradní polohovací lehátko na kolečkách ELISATeakovému nábytku můžeme věnovat vlastní kapitolu. Nabízíme množství teakových stolů, stolků, křesel nebo květináčů. Dokonce kompletní zastřešenou houpačku.

Zahradní teakový nábytek je velice populární. Teakové dřevo totiž výjímečně dobře odolává povětrnostním vlivům, vodě, termitům, houbám a hmyzu. A přitom nabízí všechny dobré vlastnosti, které lze od dřeva požadovat. Údržba je přitom velice jednoduchá. Stačí dvakrát až třikrát za rok mýdlovou pěnou a hadříkem zbavit nábytek nečistot a ošetřit kvalitním teakovým olejem. Pokud je nábytek vystaven slunci, dešti a mrazům, pokryje se stříbrnošedou patinou a získá tak tradiční elegantní vzhled.

Zahradní set MO101 + zdarma květináč

Akce na teakový nábytek a zahradní sety

Nabízíme několik zahradních setů z olšového, dubového nebo smrkového dřeva. Zahradní jídelní set se skládá ze stolu a lavic, židlí nebo křesel. Ke každému setu nyní získáte zdarma stylový květináč z borového dřeva.

Skvělou akci máme pro vás připravenou u teakového nábytku. Veškerý teakový nábytek je nyní s dopravou zdarma!  

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz