Jídelny a obývací pokoje Antica

Moderní nábytek využívající klasický styl

Obývací pokoj AnticaAntica je další skvělý systém sektorového nábytku od firmy Dig-net, který vám nyní nabízíme. Opět na první pohled zaujme krásný design. Tento klasický styl je stálý a nevyjde z módy. Nábytek je vyrobený z kvalitního lamina, nožičky jsou dřevěné. Anticu nabízíme ve třech barvách - norská borovice, dub sonoma a dub sonoma čokoláda. Úchyty jsou kovové v barvě matného saténu. Nábytek je určen do obývacíh pokojů, jídelen a předsíní.

 

Antica - norská boroviceAntica - dub sonomaAntica - dub sonoma čokoláda

Obývací stěny a pokoje Antica Obývací pokoj Antica

Antica nabízí tři praktické televizní stolky. Všechny dostatečně široké pro Vaše přehrávače a se šuplíky vhodnými pro úschovu DVD a videokazet. Dále má Antica do obývací stěny několik komod a krásné prosklené skříně. Nedostatek úložného prostoru pro prádlo vyřeší šatní skříň. A protože obývací pokoj by nebyl kompletní bez konferenčního stolku, ani Antica se bez něj neobejde. Konferenční stolek AN16 je široký a má praktickou poličku. 

Jídelny Antica

Jídelna AnticaAntica je systém nábytku soustředící se na komody a prosklené skříně. Proto je velice vhodná do jídelny. K tomu je samozřejmě zapotřebí také jídelní stůl. Jídelní stůl AN17 je rozkládací a lze ho rozložit až na šířku 210 cm. Prosklené skříně se skvěle hodí jako příborníky pro vystavení porcelánu. Jistě i ve vaší jídelně vynikne prosklená závěsná vitrína AN22.

Antica v předsíni Předsíňová stěna Antica

Hledáte-li stylovou předsíňovou stěnu, Antica pro Vás představuje ideální řešení. Předsíňová stěna AN15 je malá, ale praktická. Má pět trojitých věšáků, botníky a nezbytné zrcadlo. A pokud máte větší předsíň, přidejte některou z komod nebo šatní skříň. Získáte tak nádhernou a praktickou předsíň se spoustou úložného prostoru.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz