Ložnice Scala

Moderní ložnice

Moderní ložnice ScalaV ložnici trávíme třetinu svého života. Proto bychom při její tvorbě měli být pečliví a měli bychom vybírat s rozmyslem. Scala je moderní ložnice, která myslí na vaše pohodlí, smysl pro estetiku i vaší peněženku. Pro pohodlné spaní nabízí manželskou postel s čalouněnými podhlavníky. O dostatek úložného prostoru se starají komody a šatní skříně a nechybí ani noční stolky a nezbytné zrcadlo

Barvy ložnice Scala

Moderní ložnice ScalaScala je sektorový systém nábytku. Jednotlivé moduly ložnice jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky opatřené hranami ABS. Sympatické jsou barvy ložnice. Scala kombinuje světlý jasan calabria a tmavý jasan sicilie. Vy si můžete vybrat, která barva bude převládající a tak si zvolíte celkový tón ložnice.

Manželská postel, noční stolek 

Manželská postel ScalaLožnice Scala nabízí designově zajímavě řešenou manželskou postel. Zadní čelo je širší, takže pěkně vyniknou noční stolky. Ti, co si rádi v posteli čtou, jistě ocení čalouněné podhlavníky. Noční stolky jsou jednoduché. Mají jeden šuplík a vypadají, jako by stály na jedné noze. Před přední čelo postele patří nízká komoda.

Šatní skříně, komoda a zrcadlo

Šatní skříň s posuvnými dveřmi ScalaVybírat můžete mezi dvěma šatníma skříněma. Čtyřdvéřová šatní skříň má jeden dlouhý šuplík. V polovině skříně jsou police. Ve zbylé části jsou šatní tyče a dvě police. O Úložný prostor je tedy postaráno. Druhá šatní skříň využívá moderní systém posuvných dveří. V šatní skříni jsou dvě police a šatní tyč. Místo šatní tyče lze přidat další police. V ložnici nechybí komoda se šuplíky a nezbytné zrcadlo na zeď.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz