Dětský pokoj Next

Nábytek do dětského pokoje

Dětský pokoj Next BDětský pokoj Next je novinkou od firmy Meblar, která je známá svými krásnými dětskými pokoji. A Next se designérům opravdu povedl. Jak již název napovídá, je to dětský pokoj pro příští generaci. Next vychází z velmi uspěšných dětských pokojů Komi, Labyrint a Blog, ale přidává něco nového. A protože naše akce slev na dětské pokoje stále probíhá, také veškerý nábytek dětského pokoje Next je se slevou 10 %. A až do konce července je samozřejmě na hotové sestavy doprava zdarma.

Dětské postele, noční stolek

Dětský pokoj Next CV dětském pokoji Next najdeme dvě dětské postele. Postel Next NX19 má šířku matrace standardních 90 cm. Naproti tomu postel Next NX18 nabízí luxusní šířku 120 cm. Pod postelemi najdeme šuplík, který představuje objemný úložný prostor. V přední části postele jsou poličky. Posteloví čtenáři jistě ocení vysoké prohnuté čelo postele, o které se mohou pohodlně opřít. K postelím nabízíme pružinové matrace, ale samozřejmě si můžete vybrat jakoukoli matraci z naší široké nabídky. Nechybí noční stolek se dvěma šuplíky.

Dětské skříně, komody Dětský pokoj Next D

Nabídka skříní je opravdu široká. Tři šatní skříně, z toho jedna rohová, a šest skříní s policemi a šuplíky. Nechybí ani dvě dětské komody. K dispozici je rovněž závěsná skříňka. Tento výběr vám umožňuje dětský pokoj maximálně přizpůsobit vašim potřebám.

Psací stůl, poličky

A protože každý školák potřebuje někde pracovat, nechybí ani dětský psací stůl. Samozřejmé jsou poličky. Psací stůl Next NX13 má čtyři šuplíky, vysunovací poličku na klávesnici počítače a několik poliček vhodných třeba na učebnice nebo sešity. 

Slevy a doprava zdarma na dětské pokoje

Až do 31. července 2013 probíhá slevová akce na dětské pokoje. Všechny moduly i celé sestavy všech dětských sektorových systémů nabízíme se slevami až 25 %. A na hotové sestavy poskytujeme dopravu zdarma. Využijte prázdninových slev a pořiďte dětem nový pokojíček.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz