Ložnice Senso

Nechte se inspirovat ložnicí Senso

Moderní ložnice SensoSenso do ložnic přináší pohodlí a krásu. Pohodlí díky čalouněné manželské posteli a praktické šatní skříni. Krásu díky pěknému designu a vhodně zvoleným barvám. Lesklá bílá v kombinaci s barvou dubu sonoma vytvořila světlou a zářivou ložnici, která se stane vaší pýchou.

Manželská postel, noční stolky Noční stolek Senso

Manželská postel má čalouněné zadní čelo, což jistě ocení všichni, co si rádi v posteli čtou. Čela postele jsou širší, pěkně tak vynikne barevná kompozice. Také nechá vyniknout nočním stolkům. Noční stolek ložnice Senso má šuplík a otevřenou poličku. Manželská postel je vytvořena pro standardní matraci s rozměry 160 cm x 200 cm. K posteli nabízíme pružinovou matraci, ale samozřejmě si můžete vybrat jakoukoli jinou matraci z naší nabídky.

Šatní skříň

Šatní skříň Senso 2D je široká 205 cm a má dvoje posuvné dveře. Vnitřek skříně je rozdělený na dvě poloviny. V každé polovině jsou dvě police - jedna dole a jedna nahoře. Pod horní policí je šatní tyč. Do skříně je možné přiobjednat poličky. Do každé poloviny skříně se vejdou tři.

Komody, zrcadlo Velká komoda Senso

Ložnice senso nabízí dvě komody. Malá komoda má dva šuplíky, dvě otevřené poličky a jedny dvířka. Velká komoda má navíc jedny dvířka. V ložnici nechybí zrcadlo.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz